Stramme trafikforholdsregler vil blive anvendt på motorveje i ofrefest

Strenge trafikforanstaltninger vil blive gennemført på motorveje under ofrefesten
Strenge trafikforanstaltninger vil blive gennemført på motorveje under ofrefesten

Indenrigsministeriet vil iværksætte strenge trafikforanstaltninger på motorveje for at forhindre mulige trafikulykker på grund af intensiteten af ​​trafik, der kan forekomme under ofrefesten. Inden for rammerne af de festlige trafikforanstaltninger, der skal gennemføres døgnet rundt, vil i alt 7 24 trafikhold / hold og 77 trafikpersonale være på vagt fra politiet og gendarmeriet.


I overensstemmelse med de foranstaltninger, der blev truffet for at forhindre coronavirus (COVID-81) udbrud på verdensplan, som blev sendt til de 2020 provinsguvernører med underskrift af minister Süleyman Soylu, for at forhindre udbruddet af coronavirus (COVID-19) overalt i verden, blev der planlagt intensive trafikforanstaltninger. .

I denne sammenhæng er vores viceminister, vores generaldirektør for Gendarmerie, generaldirektoratet for sikkerhed, alle guvernører og distriktsguvernører samt vicegeneraldirektører for Generaldirektoratet for Sikkerhed, vicekommandanter, Gendarmerieuddannelse / kommandobrigadekommandanter. og departementschefer, provins- / distriktspoliti- / gendarmeridirektører / kommandører vil være på vejen med borgerne og vil inspicere inspektioner på stedet.

I instruktionen blev det anført, at der var planlagt trafikforanstaltninger på vejene 29 timer i 2020 dage mellem 04. juli 2020 og 7. august 24. I løbet af denne 7-dages periode; Det blev anført, at sammen med de forstærkninger, der er taget fra de generelle serviceenheder, vil i alt 77.545 trafikhold / hold og 162.832 trafikpersonale blive tildelt fra politiet og gendarmeriet.

Andre forholdsregler, der skal træffes i undervisningen af ​​ministeriet til provinserne, er anført som følger: Især med det formål at afgøre, om der er behov for yderligere foranstaltninger ud over de trafikforanstaltninger, der er truffet ved ulykken, sorte pletter og ruter; 29 hold bestående af 18 politichefinspektører, 20 Gendarmerie-chefinspektører / -inspektører, politichef, vicegeneraldirektører og departementschefer vil være på vagt i løbet af ferien.

Igen vil 39 hold med 13 ansatte ved Generaldirektoratet for Trafik for Politidepartementet, 8 hold med 4 personale fra Gendarmerie Traffic Services Department være på vagt ved ruterne. Derudover vil generalerne, der arbejder i Gendarmeriets generalkommando, besøge gendarmeriet / trafikstyringsstedet i officielt / civilt tøj på deres tjenestesteder og de, der har orlov, for at undersøge de foranstaltninger, der er truffet under ofreferien.

44 passagerbusser overvåges uanmeldt af i alt 268 civilt personale, 67 fra 61 forskellige provinsruter fra centrum og 450 fra 718 provinser til 1.436 forskellige provinsruter.

Luftkontroller vil være vægt

Generaldirektoratet for sikkerhed og generalkommandoen for Gendarmeriet vil fokusere på luftinspektioner på denne ferie. I alt 14 provinser, herunder Istanbul, Ankara, Izmir, Adana, Antalya, Diyarbakir, Bursa, Mugla, Afyonkarahisar, Balikesir, Hatay, Kocaeli, Manisa, Mersin og 89 provinser i de nærliggende provinser vil blive inspiceret med 74 timers helikopter og 1233 timer med drone i XNUMX provinser. .

I 78 provinser var 767 (politiet 420 / gendarmerie 347) Model / Model Traffic Vehicles placeret på ruter, hvor ulykkerne blev intensiveret for at øge støj. For at øge effektiviteten af ​​Model / Model Traffic Vehicles blev 72 Model / Model Traffic Personale anbragt i 333 provinser.

Regler for rengøring, maske og fysisk afstand vil blive overholdt i revisioner

I aktiviteterne, der skal udføres af trafikholdene (kommunikation / tilsyn / information), overholder alt personale reglerne for rengøring, maske og fysisk afstand i overensstemmelse med forslagene fra Coronavirus Videnskabelige Komité. I by- og intercity-persontransport; Den nødvendige følsomhed vises på baggrund af “Covid-19 Outbreak Management and Study Guide” udarbejdet af Ministeriet for Sundhedsministerium Coronavirus Videnskabelige Udvalg.

Trafikhold vil være synlige

Når det er nødvendigt, oprettes blandede hold af politi- og gendarmerietrafikhold for at minimere regelovertrædelser og forhindre dødsulykker, og en stærk "Trafiksikkerhedsopfattelse" vil blive skabt ved at dele undersøgelserne med medierne. Den "opfattede risiko for at indhente risiko" holdes i live på chaufførerne ved at fremhæve "synligheden" af trafikbesætningen på vejruterne, så toplysene altid er tændt.

Under revisionerne stoppes køretøjschauffører og "Face to Face Communication" etableres inden for rammerne af reglerne for respekt og høflighed, og langdistancekørere får en kort pause i XNUMX minutter hver anden time for at sikre, at deres "opmærksomhed og koncentration" ikke distraheres.

Gennemsnitlige hastighedskontroller fortsætter

Radarinspektioner; På de ruter, hvor hastighedsulykker er koncentreret, udføres dag / nat timer med et vendeteam.

"Gennemsnitlig hastighed" -kontrol vil fortsat udføres på alle motorveje med gennemsnitligt hastighedsregistreringssystem installeret.

I løbet af de helligdage i de sidste 3 år viste det sig, at ulykkerne var intense, foranstaltninger i 17 ruter i 20 provinser planlægges mere effektivt og intensivt, og holdene tildeles som en fortsættelse af hinanden på en sådan måde, at der ikke bliver tilbage ukontrollerede områder på disse ruter.

Intercity-buskontroller

På terminaler / mellemstationer øges inspektioner, og afgang af intercity-busser og pirattransport er ikke tilladt, undtagen for terminalen og tilladte placeringer. Alle busser på turen vil blive inspiceret, deres chauffører bliver informeret om ikke at overtræde reglerne, chauffører og passagerer bærer sikkerhedsseler under rejsen, og chauffører vil blive informeret om ”ikke at tale med deres mobiltelefoner under kørsel”.

Hvis tilladt med intercity-personbusser, er B2 / D2-licenserede TUR-køretøjer; SRC-dokumenter, transportkontrakter, reservechauffør, fartskriver (hastighed, arbejds- / hviletider), om føreren / kortet, der er knyttet til enheden, hører til den person, der kører køretøjet, vil blive undersøgt nøje.

Under hensyntagen til ulykkerne med busser, især mellem 02.00-08.00 og mellem 05.00-07.00, hvor tabet af opmærksomhed på grund af søvnløshed / træthed forekom, vil chaufførerne blive opfordret ud af køretøjet, deres nødvendige kontrol og hvile vil blive leveret.

Hvis der indføres begrænsninger på køretøjer inden for rammerne af særlig tilladelse / særlig godstransporttilladelse, får de ikke tilladelse til at trafikere. Hvis det anses for nødvendigt på de ruter, hvor trafikken er koncentreret, vil tunge tonnagekøretøjer og landbrugskøretøjer midlertidigt holdes på passende steder, indtil trafikdensiteten ophører.

Trafikforanstaltninger vil blive øget i ofresalg / slagteområder, indkøbscentre og kirkegårde

I byens centre øges yderligere trafikforanstaltninger i offersalg / slagteområder, indkøbscentre og kirkegårde, hvor befolkningen vil blive koncentreret.

I betragtning af at børn kan findes på gader og gader, i områder, hvor køretøj / fodgængerulykker er intense, vil fodgænger fortove, fodgængerovergange, krydsningssystemer, handicappede parkerede køretøjer foran og på ramper straks fjernes. Inden for rammerne af fodgængerprioritetstrafikåret fortsætter inspektioner og informationsaktiviteter vedrørende fodgængers prioritet / sikkerhed uden afbrydelse.

24. Køretøjer, der transporterer sæsonbestemte landbrugsarbejdere, må ikke rejse mellem 24.00-06.00. Landbrugskøretøjer, traktorer, mejetærskere og lignende køretøjer må ikke køre i trafik uden at tage de nødvendige foranstaltninger.

Uddannelses- og overvågningsaktiviteter vil blive gennemført sammen for at øge opmærksomheden omkring brugen af ​​beskyttelseshjelme og beskyttelsesbriller på motorcykler og motorcykelbrugere samt sikkerhedsseler og børnesækken i andre køretøjer.

For at forhindre brug af modificerede køretøjer, upassende udstødnings- / lysudstyr og eksterne lydsystemer, vil der blive foretaget inspektioner i målområder og tidspunkter, og detekterede køretøjer vil blive forbudt fra trafik.

Kontrollerne for dem, der kører køretøjer under påvirkning af alkohol og narkotika, tildeles vægt, især mellem kl. 24.00-02.00.

I alle revisioner; ”Livstunneler” oprettet med sloganet ”En kort pause for livet” vil blive brugt effektivt i uddannelsesaktiviteter, der sigter mod at informere / øge opmærksomheden om trafiksikkerhed for chauffører og passagerer.

Effektiviteten af ​​"Application Tracking Project (UTP)", der overvåger positionerne og kontrollerne for trafikbesætningen og personalet på ruten, overvåges øjeblikkeligt fra centrum.

Vejulykker og ulykker overalt i landet overvåges øjeblikkeligt, og intervention vil blive leveret af den "rådgivende enhed for trafikulykker", der er tilknyttet EGM / Trafikdirektoratet. For ikke at gøre festens glæde til smerte, vil borgerne blive informeret om SMS-sikkerhed, offentlige steder, kampagner og løbende information om trafiksikkerhed i løbet af festen og i ferietiden.Vær den første til at kommentere

Yorumlar