Tyrkisk statistisk institut til at indgå kontrakt om IT-bemanding 7

kalkun statistisk agentur kontrakt skal ske computing personale lærd
kalkun statistisk agentur kontrakt skal ske computing personale lærd

Tyrkiet Statistisk Institut for Digital Transformation og Projekter Afdeling, Afdeling for Informationsteknologi og softwaren under Afdelingen, der skal ansættes på heltid, nr. 375 Dekret Lov på grundlag af dekretet om den yderligere artikel 6 i 31/12/2008 dateret og 27097 nummereret Officiel I overensstemmelse med den ottende artikel i "Forordningen om principper og procedurer vedrørende ansættelse af kontraheret informationspersonale i store skalaer, computere af offentlige institutioner og organisationer", der offentliggøres i avisen, rekrutteres 8 (syv) kontraheret informationspersonale.


Det tyrkiske statistiske institut ved udvælgelsen af ​​kandidater til den mundtlige eksamen gennemføres af formandskabet; Grundlæggende skal baseres på PPS-score for offentligt personaleudvælgelse (KPSS) i 2018 eller 2019 og en prøve for fremmedsprogsniveau (YDS / e - YDS), der er gyldig på engelsk eller tilsvarende fremmedsproglige prøver, der er accepteret af Rådet for videregående uddannelser på dette sprog. (Resultatsdokumenter for fremmedsprogsprøver er gyldige i 3 år, medmindre gyldighedsperioden er angivet i dokumentet.) Kandidater kan kun ansøge om et af de annoncerede stillinger.

Programmer, Tyrkiet Statistik Authority hjemmeside http://www.tuik.gov.tr adresse fundet Job Request Form er fuldstændige og korrekte måde efter påfyldning sammen med andre dokumenter senest 10/08/2020 dag i slutningen af ​​overarbejde til (18:00), indtil Tyrkiet Statistik Institution State Quarter Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministry Çankaya / ANKARA findes på Tyrkiet Statistik Institution, der skal forelægges for Personaleafdelingen eller til den i ansøgningsfristen adresse vil ske ved at sende en mail. Ansøgninger, der kommer efter denne dato på grund af forsinkelser i mail og andre årsager, og dem, der indsender manglende dokumenter eller ikke-underskrevne jobanmodningsformularer, vil ikke blive evalueret.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar