Airbus lancerer Nightjar Team i Australien

airbus lancerer nightjar-team i Australien
airbus lancerer nightjar-team i Australien

Airbus dannede Nightjar Team for at forbedre Australiens industrikapacitet. Med den nye dannelse sigter det mod at give mere end 250 millioner australske dollars (AUD) til landet.


Airbus Helicopters lancerede sammen med mere end 20 australske partnere til at oprette Team Nightjar fase 2097-løsningen af ​​konsortiet "Project LAND 4". Under dette projekt vil Commonwealth of Nations søge en helikopterflåde til støtte for den australske forsvarsstyrkes specialoperationer.

Navnene på Team Nightjar-medlemmer, der samler Australiens bedste branchefærdigheder og akademia, er som følger; Cablex, Cyborg Dynamics, Deakin University, DEWC, ECLIPS, Ferra Engineering, Helikopter Logistics, Helimods, Kinetic Fighting, Kratos Australia, Microflite, PREDICT Australia, QinetiQ Australia, Saffron Helicopter Engines Australia, Seeing Machines, Sigma Bravo, Rusada, TAFE NSW, Tagai Management Consultants, Toll Helicopters, Technology Sydney University, Varley Group og Varley Rafael Australia.

Som svar på det australske Commonwealths fire-toners, hurtigt implementerbare, multi-rolle helikopterforslag til de australske specialstyrker, vil Team Nightjar tilbyde sin højt kapable Airbus H145M og sin indenlandske supportflåde.

”Vi er klar over, hvor vigtigt det er at arbejde med australske virksomheder, selvom vi ved, at enhver australske partner tilbyder nichtalent til Commonwealth of Nations i dette program. Baseret på vores engagement i den australske industri vil Team Nightjar koncentrere sig stærkt om australsk industriel støtte og innovation. ” sagde.

”Det lokale konsortium vil tilbyde verdens førende uddannelsesløsninger, styrke lokal deltagelse og tilbyde hurtige design og forbedringer gennem hele programmet.”

”Med sin vilje til at investere i australsk-ledet innovation, vil team-tilbudet give mere end 250 millioner AUD økonomiske fordele og mere end 170 job i Australien.”

Mens disse muligheder tilbyder lokale job, teknologioverførsel og eksportmuligheder, tror vi, at den stærkt kapable H145M-helikopter i høj grad vil øge de muligheder, den tilbyder. ”

”Commonwealth of Australia er på udkig efter en platform, der er bevist, moden, pålidelig og leverer solide understøttelsessystemer. De australske specialstyrker, som vi foreslår i programmet, er de seneste medlemmer af H1.400-familien, der har mere end 5.9 millioner timers flyvning med over 145 fly, der betjener globalt på det civile, parapubliske og militære felt, men understøttes også af et avanceret globalt netværk. ”

”H145M er en eksemplarisk platform til letvægts specialoperationer og har bevist muligheder for fejlfri, højt forberedte missioner, mens den giver en solid tilpasning til kravene i specialstyrkerne,” tilføjede Mathewson.

Den lette tvillingmotor er en operationelt gennemprøvet, overkommelig og lavrisikoindstilling for Australien, men komplementerer MRH90 Taipan med forbedret mobilitet og bevidsthed om situationen til specifikke operationer. Takket være sin kompakte størrelse bliver H145M optimeret til drift i tæt byterræn og vil blive implementeret hurtigt gennem en C-17A Globemaster.

H145M er blevet prøvet, testet og vundet popularitet blandt forsvarsstyrker på grund af dets fremragende pris-ydelsesforhold og korte leveringstid. Dens klienter inkluderer militære styrker i Tyskland, Ungarn, Luxembourg, Serbien og Thailand.

H145M understøtter specifikt de tyske væbnede styrkers (Bundeswehr) specialoperationsroller, som nu er klar til over 99% missioner; giver sikkerhed, overlegen styrke og belastning.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar