Airbus lancerer Nightjar Team i Australien

airbus lancerer nightjar-team i Australien
airbus lancerer nightjar-team i Australien

Airbus dannede Nightjar Team for at forbedre Australiens industrikapacitet. Med den nye dannelse sigter det mod at give mere end 250 millioner australske dollars (AUD) til landet.Airbus Helicopters samarbejdede med mere end 20 australske partnere for at skabe Team Nightjar og lancerede fase 2097-løsningen af ​​konsortiet “Project LAND 4”. Som en del af dette projekt vil Commonwealth of Australia søge en helikopterflåde til støtte for den australske forsvarsstyrkes specialoperationer.

Team Nightjar-medlemmer, der samler Australiens bedste branchetalenter og akademia, er som følger; Cablex, Cyborg Dynamics, Deakin University, DEWC, ECLIPS, Ferra Engineering, Helikopter Logistics, Helimods, Kinetic Fighting, Kratos Australia, Microflite, PREDICT Australia, QinetiQ Australia, Safran Helicopter Engines Australia, Seeing Machines, Sigma Bravo, Rusada, TAFE NSW, Tagai Management Consultants, Toll Helicopters, University of Technology Sydney, Varley Group og Varley Rafael Australia.

Som svar på Commonwealth of Nations 'anmodning om et fire-ton, hurtigt implementerbart, flerrolle-helikopterforslag til de australske specialstyrker, vil Team Nightjar tilbyde en højt kapabel Airbus H145M og en støtteflåde i landet.

”Vi er klar over, hvor vigtigt det er at arbejde med australske virksomheder, selvom vi ved, at enhver australske partner tilbyder nichtalent til Commonwealth of Nations i dette program. Baseret på vores engagement i den australske industri vil Team Nightjar koncentrere sig stærkt om australsk industriel støtte og innovation. ” sagde.

”Det lokale konsortium vil tilbyde verdens førende uddannelsesløsninger, styrke lokal deltagelse og tilbyde hurtige design og forbedringer gennem hele programmet.”

”Med sit engagement i at investere i australsk-ledet innovation vil teamforslaget give mere end 250 millioner AUD økonomiske fordele og mere end 170 job i Australien.”

Mens disse muligheder tilbyder lokale job, teknologioverførsel og eksportmuligheder, tror vi, at den stærkt kapable H145M-helikopter i høj grad vil øge de muligheder, den tilbyder. ”

”Commonwealth of Australia er på udkig efter en platform, der tilbyder velprøvde, modne, pålidelige og robuste supportsystemer. De australske specialstyrker, som vi foreslår i programmet, er det nyeste medlem af H1.400-familien, der flyver over 5.9 millioner timer med mere end 145 fly, der betjener globalt i civile, parapubliske og militære områder, og understøttes også af et udviklet globalt netværk.

”H145M er en eksemplarisk platform til letvægts specialoperationer og har bevist muligheder for fejlfri, højt forberedte missioner, mens den giver en solid tilpasning til kravene i specialstyrkerne,” tilføjede Mathewson.

Det lette dobbeltmotors fly er en operationelt gennemprøvet, overkommelig og lavrisikoindstilling for Australien og komplementerer MRH90 Taipan med forbedret mobilitet og bevidsthed om situationen til specielle operationer. Takket være sin kompakte størrelse bliver H145M optimeret til drift i tæt byterreng og hurtigt implementeret via en C-17A Globemaster.

H145M er blevet prøvet og testet og har vundet popularitet blandt forsvarsstyrker på grund af dets fremragende pris-ydelsesforhold og korte leveringstid. Dens kunder inkluderer militære styrker i Tyskland, Ungarn, Luxembourg, Serbien og Thailand.

Især støtter H145M de særlige operationer roller for de tyske væbnede styrker (Bundeswehr), som i dag er over 99% tilgængelige; giver sikkerhed, overlegen styrke og belastning.

Hibya News Agency

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar