Amasya Ring Road åbner på lørdag

amasya cevre road åbner lørdag
amasya cevre road åbner lørdag

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde, at Amasya-ringvejen på 11,3 km åbnes den 25. juli med en ceremoni, som præsident Recep Tayyip Erdoğan deltager i med en videokonference.


Minister Karaismailoğlu henledte opmærksomheden på trafikpropperne i byen på grund af den stigende by- og intercity-tung køretøjstrafik, der blev brugt i forbindelse med den hurtigt udviklende socioøkonomiske struktur i Amasya og sagde: ”Separat transit fra Suluova-Amasya Road, Vi passerer sydvest for Amasya og forbinder det til Amasya-Turhal Road. ”

Investeringer bringer vitalitet til deres region

Karaismailoğlu, præsident Erdogan førte til at tjene folket over hele landet med hjerte og sjæl, de arbejder, og meget vigtige investeringer, og bemærkede, at de havde implementeret, Tyrkiet til beskæftigelse i deres område for hver investeringsrealisering, økonomisk vitalitet og som medførte den øgede livskvalitet, mens han understregede Amasya Ringvej På dette tidspunkt understregede han, at det er en investering med stor merværdi.

Ringvejen, der indeholder 14 kunstneriske bygninger, sparer 110 millioner TL årligt og reducerer transporttiden fra en halv time til 7 minutter.

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de på grund af vanskelighederne ved jordforholdene konstruerede 3.3 kunststrukturer, herunder 2 dobbeltrørstunneler, 4 dobbelt viadukter, 3 brokryds, 2 dobbeltbroer og 3 enkeltbroer langs ruten. Han bemærkede, at det er en meget vigtig investering, der inkluderer vanskelige strukturer.

Med aktiveringen af ​​ringvejen påpegede Karaismailoğlu, at transit af byen, der indeholder lokal og regional trafik, vil blive forbigået, og at transittrafik vil blive ført ud af byen, ”Vi reducerer rejsetiden fra 30 minutter til 7 minutter med projektet. Takket være vores ringvej, der øger trafiksikkerheden og komforten, spares 110 millioner TL brændstof årligt. Emission af udstødningsgas reduceres også markant ved at eliminere stop-and-go-ventetiden. Denne vej vil rydde Amasyas trafik og lunger. ”

Amasya vil udvikle både urbanisme og økonomi

Minister Karaismailoğlu erklærede, at køretøjer, der transporterer farligt gods, ikke kun passerer gennem byen, men også Amasya vil have et mindre støjende og renere miljø med idriftsættelsen af ​​investeringen. Karaismailoğlu udtrykte, at de gav en af ​​de smukkeste gaver til Amasya, kendt som prinsenes by med disse tjenester, "Ringvejen vil også bidrage til byudviklingen og den økonomiske udvikling i Amasya, samt tiltrække flere investeringer".

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de som transport- og infrastrukturministerium har implementeret alle deres projekter i henhold til en bestemt planlægning inden for rammerne af transportplanens transportplan og afsluttet deres ord som følger:

”Vores mål er at give landet investeringer med høj værditilvækst. For dette arbejder vi med al vores styrke. Vi forbinder ikke kun byer med disse veje, men vi skaber hjerte-til-hjerte-forbindelser. Med stærke bånd har vi etableret vores nation på alle områder vokser, og vi fortsætter med et solidt og sikkert skridt i styrkelse af Tyrkiet. Vi vil fortsat være arbejde, kærlighed og overflod for vores borgere med vores veje, broer, jernbaner, lufthavne, maritime og kommunikationsinvesteringer. ”

amasya vejkort
amasya vejkortchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar