Ankara-politiet lancerede klistermærkeansøgning i køretøjer til offentlig transport

ankara zabitasi lanceret klistermærke applikation i køretøjer med offentlig transport
ankara zabitasi lanceret klistermærke applikation i køretøjer med offentlig transport

Ankara Metropolitan kommunes sundhedsafdelingshold fortsætter deres desinfektionsindsats i offentlige transportkøretøjer, der bruges af borgere såvel som offentlige institutioner og organisationer. På den anden side lancerede Ankara Police en klistermærkeapplikation om desinfektion af køretøjer på Yenimahalle (Cento) Minibus Station, Esenboğa Taxi, Altınpark 413 Public Bus og İskitler Service Vehicles. Metropolitan Municipality, der vil offentliggøre den nye ansøgning i hele hovedstaden, distribuerer også hygiejnepakker.


Ankara Metropolitan Municipality, der har ydet gratis hygiejnestøtte til både håndværkere og borgere i de offentlige transportkøretøjer i hovedstaden siden begyndelsen af ​​COVID-19-epidemiprocessen, fortsætter uden afbrydelse i normaliseringsprocessen.

Afdelinger for sundhedsanliggender fortsætter deres intensive desinfektionsaktiviteter i mange centre, fra taxa til minibus, fra bus til metro, inklusive offentlige områder og organisationer i centre og distrikter i Ankara.

Politidepartementet lancerede en ny ansøgning i Hovedstaden og begyndte at sætte klistermærker ("Dette offentlige transportkøretøj desinficeres regelmæssigt med støtte fra Ankara Metropolitan Municipality") på køretøjer med offentlig transport.

ADVARSEL STICKER ANVENDELSE VIL FÆLLES

For første gang transporterede Ankara-politiet klistermærket på køretøjer i Yenimahalle (Cento) Minibus-stop, Esenboğa Taxi, Altınpark 413 Public Bus og køretøjer i İskitler Service-køretøjer.

Ankara Police, som også distribuerer hygiejniske pakker inklusive masker og håndrensere til taxachauffører, minibusser og servicehandlere, vil udvide denne praksis i hele byen.

Med oplysning om, at de distribuerede en hygiejnepakke til 375 dolmus-håndværkere på Yenimahalle (Cento) Dolmus Station og startede klistermærkeansøgningen, gav Zabita Branch Manager Veda Oğan følgende oplysninger:

”Som Ankara Metropolitan Municipality har vi været sammen med vores minibus-butikker i kampen mod Covid-19. Ud over dolmuscu-håndværkere distribuerede vi også masker og desinfektionsmidler til vores taxachauffører. Vi monterede klistermærkerne for at fortælle, at desinfektionsprocedurerne for køretøjer blev udført af Ankara Metropolitan Municipality. Folk i Ankara kan bruge minibusser i ro og sind. ”

TAK TIL PRÆSIDENTEN SLOW

Udtryk for, at de er meget tilfredse med støtten fra Metropolitan Municipality i løbet af den pandemiske periode, sagde Ankara næstformand for Minibuses Chamber Hasan Hüseyin Sertkaya: "Mange tak til vores borgmester Mansur Yavaş og Metropolitan Municipality-holdene, der har støttet os i ethvert spørgsmål siden udbruddet begyndte."

I en tale med Ankara Metropolitan Municipality Mansur Mansur Yavaş og chefen for politidepartementet, Mustafa Koç, der er generalsekretær for Chamber of Craftsmen of Ankara Minibuses, Erşan Ağören, sagde: udtrykte sin tilfredshed med tjenesten med følgende ord:

  • Mehmet Özçelik: "Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş og hans team for at have distribueret masker og desinfektionsmidler samt fødevarehjælp og brændstofstøtte."
  • Mustafa Terzi: "Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş, som støttede os i vores svære tider."

TAXICIAN'S TRUCK ER IKKE GLEMT

Mens 120 taxaer blev desinficeret på Esenboğa-taxistationen af ​​storbyholdene, sagde Esenboğa Taxi Makers andelsformand Hasan Tağluk, ”Vi kunne ikke gøre forretninger på grund af det faktum, at Esenboğa lufthavn blev lukket under coronavirus-epidemien. I denne udfordrende proces vil jeg gerne takke Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş og hans team, som ikke tilbageholdt deres støtte fra os. ”Og hans taxichauffør Şenol Solak sagde:“ Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan Municipality Mansur Mansur Yavaş, der støttede os i ethvert koronavirusudbrud. takkede hendes ord.

Metropolitan Municipality, der anvendte desinfektion ved 200 servicekøretøjer på İskitler servicekøretøjets sted, foretog derefter denne operation for 413 busser på det sidste stop i Altınpark 20 Public Bus. Holdene afslutter desinfektionsprocessen af ​​i alt 400 busser i de kommende dage og sætter klistermærkerne på køretøjerne.

Ankara Public Buses Chamber of Craftsmen Ercan Soydaş takkede for støtten fra Metropolitan Municipality og sagde:

”Siden begyndelsen af ​​pandemiprocessen har Metropolitan Municipality udført hygiejnisk rengøring af køretøjer og distribueret maske og hånddesinfektionsmiddel til vores venner. Nu er klistermærkerne påført for at vise, at vores køretøjer er blevet desinficeret. Vores borgere kan ride vores køretøjer med ro i sindet. Jeg vil gerne takke vores præsident for hans indsats. ”

Tuncay Elmadağlı, formand for kammermænd for ankara-servicekøretøjsoperatører, understregede, at den hygiejniske støtte fra Metropolitan Mayor Mansur Yavaş er vigtig for de håndværkere og borgere, og sagde: "Vores køretøjer desinficeres regelmæssigt af Metropolitan-holdene."

Mens servicedriveren Sold Sarıcı erklærede, at Ankara Metropolitan Municipality aldrig har været i stand til at støtte sin støtte siden den dag, hvor coronavirus-epidemien begyndte, sagde en anden servicechauffør Mehmet Yılmaz: ”Ankara Metropolitan Municipality-hold forladte os ikke alene i denne proces, desinficerede vores køretøjer. Vores behov for masker og håndrensere blev konstant imødekommet. Jeg takker vores præsident, Mansur Yavas ”. Buschauffør Yılmaz Öcalan understregede også, at de rejser mere sikkert og sundere takket være de tjenester, der prioriterer folkesundheden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer