Antalyahaber.tv er på luften for at informere samfundet

antalyahabertv
antalyahabertv

De problemer, der oplever ved at få den rigtige nyhed, slipper ikke opmærksomheden fra en meget stor gruppe. Især for nylig er det blevet vanskeligere at nå de rigtige nyheder i verden og i vores land. Kendskab til alle disse problemer nyheder antalya ønsker at bringe en ny åndedrag til sektoren. Det er nødvendigt at sige, at de begge er entusiastiske og meget ambitiøse i denne henseende. Siden blev grundlagt i Antalya, indeholder også nyheder om landet generelt. Han siger, at han har problemer med både korrekt og upartisk rapportering. Derudover er erklæringen fra mediegruppechefen om denne sag bemærkelsesværdig.


Antalyahaber.tv begyndte at sende i Antalya. Konti på sociale medier og http://www.antalyahaber.tv Antalyahaber.tv, der er taget i brug med sin web-adresse, er inden for kroppen af ​​TTMEDYA, og dens general manager er Necat Aktaş. Antalyahaber.tv, som vil give lokale, nationale tjenester med aktuelle nyheder, videoer og billeder af Antalya, blev etableret med sit engagement i demokratiske værdier og menneskerettigheder. General Manager Aktaş sagde, at de ikke vil afvige fra rammen for universelle principper for journalistik, ”Vi vil formidle fakta objektivt uden censur og vildledning. Vi vil prøve at bruge gadeens tanke- og udtryksfrihed i presseetikloven. Menneskerettigheder er kernen i vores publiceringsfrihed. ”

General Manager Aktaş sagde, at offentligheden vil kræve retten til at modtage korrekte nyheder og information: ”Vi vil kæmpe med al slags censur. Som Antalyahaber.tv tror vi, at vi først har ansvar over for virkeligheden. Vi går ikke på kompromis med fri tænkning med de oplysninger og nyheder, vi kommer med. Vi laver ikke kommercielle tjenester, og vi laver sociale studier. Vi vil arbejde med ansvaret for de oplysninger, vi formidler til borgerne. Vi går aldrig på kompromis med vores professionelle principper. ”

Ekspertpresseuddannet i marken

Antalya Nyheder Personalets side er meget succesrig. Mange mennesker arbejder, fordi webstedet leverer service med en meget anden kategori og en forståelse, der går ud over det lokale. Der er ikke noget problem på dette tidspunkt. Især antallet af erfarne navne er stort. De kender både byen og regionen meget godt. De kan få adgang til nyhederne inden for den korteste tidsramme. Deres eneste formål er at være stemmen fra folk på gaden. De samler den seneste udvikling og deler deres problemer meget vellykket fra webstedet. På denne måde er det nødvendigt at oplyse, at de opfyldte forventningerne indtil udgangen.

Neutral og korrekt journalistik

Antalya News TV Den vigtigste funktion ved siden er at give de rigtige nyheder meget hurtigt. Der er altid fuld overholdelse af principperne for presse og transmission. Derudover udtrykkes også 5 N 1 K-spørgsmål, som er nødvendigheden af ​​journalistik. Som sådan fremkommer der også en tilfredsstillende service. Det vil være logisk at logge på webstedet med det samme for at nå sandheden.

Seneste udviklinger og mange flere forskellige indhold

Nyheder At indholdet af Antalya-webstedet er meget rig betyder en stor fordel. Til dette er det muligt ikke kun at bruge computere, men også mobiltelefoner. Fordi der er fuldstændig harmoni. Den seneste nyhed, som mange mennesker spekulerer på, er på siden. Derudover er det en stor fordel at have nyheder om regionen på webstedet. Du kan se specielle nyheder om uddannelse, sikkerhed, magasiner og mere på stedet.
At nyhedsstedet har sine egne private sociale mediekonti, er en fordel, der især tilbydes for dem, der ønsker at følge nyhederne. Virksomheden har en Twitter-side. Desuden bruges det meget aktivt. Derudover er både Instagram og Facebook involveret.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar