Arbejdsløshed og kortvarige betalinger vil være på konti før Eid Al-Adha

Arbejdsløshed og korte arbejdsbetalinger
Arbejdsløshed og korte arbejdsbetalinger

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk annoncerede, at arbejdsløshed og kortvarige betalinger for juli vil blive krediteret regnskabet fra den 27. juli.


Minister Selçuk sagde: ”Vi har foretaget tidlig arbejdsløshed og kortvarig beskæftigelse i juli, hvilket skulle ske den 5. august. Således vil vi levere disse understøttelser til vores borgere inden festen. Fra 27. juli indbetaler vi betalingerne på vores borgers bankkonti i henhold til det sidste ciffer i deres TR-identitetsnumre. ” sagde.

“Betalinger for juli foretages mellem 27-29 juli”

Minder om, at borgere, der ikke har IBAN-oplysninger, også vil blive betalt via PTT, sagde minister Selçuk: ”Det sidste ciffer af TR-identitetsnumre; 0-2 udbetales 27. juli, 4-6 den 28. juli og 8 den 29. juli. ” lavede forklaringen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer