Boztepe paragliding flyspor fornyet

Hærens landingsbane for skråbjælken i boztepede er blevet fornyet
Hærens landingsbane for skråbjælken i boztepede er blevet fornyet

Landingsbanen, hvor paragliding flyvninger fandt sted, blev fornyet i Boztepe, turistattraktionscentret i Ordu. Bülent Şişman, vicegeneralsekretær for hovedstadskommunen, sagde, at med det færdige arbejde blev der oprettet et sikkert startområde for paraglidingentusiaster.


Ordu Metropolitan Municipality har taget i brug et sikkert sporområde i Boztepe, som er byens udsigterrasse, i en højde af 530, hvor adrenalinentusiaster, der flyver med paragliding, har ventet i årevis. Metropolitan Mayor Dr. Værkerne, der startede med instruktion fra Mehmet Hilmi Güler, blev afsluttet inden for 10 dage.

PRÆSIDENT GÜLER GIVER INSTRUKTIONER

Vicegeneralsekretær Bülent Şişman undersøgte de udførte og fortsatte arbejde af Metropolitan Municipality i Boztepe, et af de vigtigste turistcentre i byen. Stişman sagde, at paraglidingentusiaster har opfyldt deres løfte for 10 dage siden om at gøre et sikkert spring, ”vores præsident Mr. Dr. Med instruktionerne fra Mehmet Hilmi Güler dækkede vi et i alt 250 m2 baneareal med grøn gummi kompatibel med naturlig struktur. Alt er klar til en sikker afgang, en behagelig flyvning. Held og lykke med byturisme. ”

MÅL I TURISME; “12 MÅNEDS ARMY”

Udtrykket af, at Boztepes attraktivitet vil stige med de projekter, der er taget i brug af hovedstadskommunen, sagde vicegeneralsekretær ,işman: ”Vi ønsker at gøre Ordu til en favorit turismeby i 12 måneder. I denne forstand tilføjede vi skønhed til Boztepes skønhed med vores 'Touch the Clouds', vores landskabspleje og gangbroprojekter. Vores præsident Mr. Under ledelse af Mehmet Hilmi Güler fortsætter vi vores arbejde i turistdestinationer i vores distrikter. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar