Çakmak TEM-forbindelsesvej åbnet

cakmak tem forbindelsesvej åbnet
Foto: Istanbul Metropolitan Municipality

İBB åbnede Çakmak TEM Connection Road, hvilket sparer chauffører 45 minutter i trafik. Med åbningen af ​​vejen, der er bygget for at løse tætheden i Ankara-retning, vil der være brændstofbesparelse såvel som trafiksikkerhed. Der blev hældt tusind 850 tons asfalt til en en-sporet vej med en samlet længde på 100 meter, 25 tusind kubikmeter udgravnings- og udgravningsarbejde blev udført.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har afsluttet et af sine projekter, der vil indånde bytrafikken. Ved at åbne den høje tæthed Çakmak TEM-forbindelsesvej i Ümraniye, lettede han for rejser i retning af Ankara. Med åbningen af ​​forbindelsesvejen blev trafikbelastningen i Tepeüstü Junction-området reduceret.

SPARER 45 MINUTTER

Under opførelsen af ​​forbindelsesvejen blev der hældt 510 kubikmeter beton. I alt blev 810 meter fodgængere og 704 meter køretøjsrækværk bygget. Det blev fremstillet i 235 kvadratmeter krigføring mod regn og snevand, mens en kanal på 1700 kvadratmeter blev taget i brug. Efter idriftsættelsen af ​​projektet fik chaufførerne cirka 45 minutters tid.

BENSINBESPARING VIL LEVERES

Seyfullah Demirel, leder af IMM Afdeling for vedligeholdelse af veje og infrastruktur, sagde følgende, efter at vejen blev åbnet:

”Vores borgere, der bruger denne linje, sparer brændstof såvel som trafiksikkerhed og komfort. På denne måde vil miljøforurening blive forhindret. Vores projekt blev konstrueret som en enkelt strimmel med en længde på 850 meter, 25 tusind kubikmeter med udgravnings- og udgravningsarbejde, tusinde 100 ton asfalt, 4 tusind 900 kubikmeter stenvægsproduktion, tusind160 kvadratmeter jord (forstærket grundvæg) produktion og infrastruktur til 720 meter regnvandslinie. vi bringer vores deltagelsesarm til vores by. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget. Som hovedstadskommune er vores største mål at gøre vores folks liv lettere og give dem en høj standard for velvære. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar