Historiske kanonkugler fjernet fra Çanakkale krig

historisk kanonkugle fra canakkale-krigen blev ødelagt
historisk kanonkugle fra canakkale-krigen blev ødelagt

I Gallipoli Peninsula Historical National Park blev kanonkuglen, der skønnes at have overlevet fra Dardanelles-krigene, ødelagt.

I en erklæring afgivet af Gendarmerie-kommandoen blev det rapporteret, at der er en kanonkugle i Eceabat-distriktet, som er beliggende inden for grænserne af nationalparken, der anses for at have overlevet fra Çanakkale-krigene.

I erklæringen, "Efter modtagelse af underretningen, blev den relevante kugle ødelagt ved intervention i overensstemmelse med den relevante lov ved at tage de nødvendige sikkerhedsforholdsregler fra vores eksplosive bortskaffelseseksperter." Erklæringen sagde.

Hibya News Agency

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar