Cigli Tram Line Konstruktion af de prækvalificerede tilbudsresultater

resultat af cigli-sporvognsbyggeri
resultat af cigli-sporvognsbyggeri

Çiğli Sporvognsbygningsarbejde Forkvalifikation Udbud Resultat: Bud, Cirka 12 km lang 15-station sporvognslinje og stop, transformatorbygninger (underjordisk / over), viaduct, mekaniske, elektriske værker, elektromekaniske værker, Konak sporvogn i drift. Dette inkluderer forlængelse af platformens længder på stop. Arbejdets varighed er 730 (syv hundrede tredive) kalenderdage fra stedets levering.


2020 virksomheder i Izmir Metropolitan Municipality Rail System Department ansøgte om prækvalificering af bud nummer 342727/17. Disse virksomheder er noteret som følger:

 1. Alsim Alarko
 2. Kolin Construction - Ederay Construction
 3. Unitek İnşaat - YDA Construction
 4. ÖZKA Construction - Dillingham Contruction
 5. Ermit - En-Ez Construction
 6. fødsel
 7. Bygningscenter
 8. Makyol
 9. Şenbay Mining - Özgün Yapı
 10. Nurol Construction
 11. Cengiz Construction
 12. Özkar Konstruktion
 13. Dido-ray - Araz Energy
 14. Gülermak
 15. IC İçtaç
 16. Kiev Metrobud - Barankaya Construction
 17. Pers Yapi - Astro Superstructure

Information om Çiğli Tram

Den første fase af Çiğli Tramway, Karşıyaka Det starter fra Çevreyolu Station og strækker sig til Ataşehir, Çiğli Istasyonaltı, Çiğli İZBAN stop og Çiğli Regional Training Hospital med en forbindelsesbro. Denne etape er 3 meter lang og består af fire stop.

Den anden fase starter fra Ataşehir Mahallesi og passerer gennem Atatürk Organised Industrial Zone, Katip Çelebi University og Ata Sanayi og slutter ved Çiğli Regional Training Hospital. Denne etape med en samlet længde på 7 meter består af 500 stop.

Første fase af cigli-tram
Første fase af cigli-tram

Der er i alt 14 stationer på Çiğli sporvognslinje

Linjen vil bestå af 14 stationer. Linjebredden er 7,2 meter. Størstedelen af ​​ruten blev planlagt som en dobbelt linje, der passerede gennem de midterste tilbagetrækninger af de eksisterende gader og veje. Den første fase af projektet Karşıyaka Fra Çevreyolu Station dækker det kvarteret Ataşehir og Çiğli İstasyonaltı, Çiğli İZBAN Station og Çiğli Regional Training Hospital med forbindelsesbroen. Der vil være fire stationer i denne 3 meter lange scene.

Den anden fase starter fra Ataşehir Mahallesi og følger Ata Sanayi-ruten, Katip Çelebi-universitetet, Ata Sanayi-ruten og slutter ved Çiğli Regional Training Hospital. Der vil være 7 stationer i dette trin, som er 500 meter lang.

Çiğli sporvognsrute

Çiğli sporvognslinje, der skal afsluttes om 2,5 år

Karşıyaka og forbindelsen med İZBAN Çiğli sporvognslinje afsluttes om cirka 2,5 år. Hat, Karşıyaka Det vil være en fortsættelse af trikken. For at sikre integrationen af ​​linjen med İZBAN konstrueres ca. 300 meter forbindelsesbro, der krydser ringvejen. Ud over sporvognslinjen vil der være gang- og cykelruter på broen.

Der vil være sporvognsstationer foran Çiğli Regional Training Hospital og Izmir Katip Çelebi University. Linjen vil også passere gennem Çiğli Ata Sanayi og Atatürk Organised Industrial Zone (AOSB). Borgere, der tager trikken fra Alaybey, kan rejse til Çiğli uden afbrydelse. Således vil køretøjstrafikken reduceres.

Izmir sporvognskortchat

1 Kommentar

 1. Hvis bygningen tager centrum eller griner, er vi i sikkerhed.

Yorumlar