Irgandı-brohistorie? Hvor er Irgandı-broen? Irgandı Bridge Længde

dato for irgandi bro, hvor er irgandi bro
Foto: wikipedia

Irgandı Bridge er en bro i Bursa, hvor håndværkere udfører traditionelt kunsthåndværk. Det blev bygget i 1442 af Hacı Muslihiddin, sønnen af ​​Ali fra Irgandi. Det blev beskadiget i det store Bursa-jordskælv i 1854. Det blev bombet af den græske hær i den tyrkiske uafhængighedskrig. Irgandı-broen blev fornyet og åbnet til brug af Osmangazi Kommune i 2004.


Irganda Bridge, der forbinder Bursas Osmangazi og Yıldırım distrikter, er en af ​​de vigtigste strukturer på Gökdere. Nogle historiske kilder siger, at Irgandı-broen blev bygget i 1442 af sønnen af ​​Ali fra Irganda, Türccar Muslihiddin.

I årene det blev bygget var der 31 butikker, 1 masjid og et lager på begge sider af broen. Irgandı-broen blev kraftigt beskadiget under det store Bursa-jordskælv, der fandt sted i 1854, men den blev genopbygget og bygget med store og små træforretninger. Faktisk bombede grækerne, der forlod regionen, Irgandı denne gang. Broen, der igen blev ødelagt, tog sin nuværende form efter at have gennemgået forskellige restaureringsarbejder indtil 2004.

I dag er der forskellige kunsthåndværksworkshops og butikker på Irgandı-broen. En anden funktion, der gør Irgandı Bridge vigtig, er, at det er en af ​​de fire sammenkoblede broer i verden. De andre tre er; Osma Bridge i Lofça, Bulgarien, Ponte Vecchio Bridge i Firenze, Italien og Railto Bridge i Venedig.

(Wikipedia)chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar