Ministeriet for nationalt forsvar for at rekruttere 1072 kontinuerlige arbejdstagere

forsvarsministeriet ansætter faste arbejdstagere
forsvarsministeriet ansætter faste arbejdstagere

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes på de offentlige institutioner og organisationer, der skal ansættes på Ministeriet for Arbejdspladser for National Defense, vil 1.072 (tusind tooghalvogtyve) ledige stillinger blive ansat i en permanent periode. Ansøgninger indgives på ISKUR-webstedet fra den 16. juli 2020.


At ansøge om en ansættelsesmeddelelse KLIK HER

MINISTERI FOR NATIONALE FORSVARER FORTSAT ARBEJDSUDVISNING

For at blive ansat i Ministeriet for National Defense's arbejdspladser, rekrutteres faste arbejdstagere i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal ansættes i offentlige institutioner og organisationer.

ALMINDELIGE BETINGELSER

1. Vær statsborger i Republikken Tyrkiet.

2. At have afsluttet 18 år og ikke nået 36 år fra fristen.

3. Forbrydelser mod statssikkerhed, selvom det er tilgivet, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statens hemmeligheder og spionage, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, svig, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs Ikke at blive dømt for misbrug af bud, urigtig gengivelse af præstationer, hvidvaskning af kriminelle aktiver, hvidvaskning af penge eller smugling.

4. At ikke have medlemskab, tilknytning eller forbindelse til strukturer, formationer eller grupper eller terrororganisationer, der er besluttet af National Security Council til at handle mod statens nationale sikkerhed.

5. At ikke være i samarbejde med terrororganisationer, for at hjælpe disse organisationer, at bruge eller bruge offentlige ressourcer og ressourcer til at støtte disse organisationer, til at lave propaganda for disse organisationer.

6. Ikke at blive berøvet udøvelse af offentlige rettigheder.

7. Må ikke være tilknyttet militærtjeneste. (udføres, udsættes eller fritages).

8. Få ikke pension, alders- eller invalidepension fra nogen social sikringsinstitution.

9. At udeksamineres fra de afdelinger, der er specificeret i arbejdsstyrken, fra ansøgningsfristen eller for at få det faglige kvalifikationscertifikat / beherskelsescertifikat specificeret i meddelelsen fra fristen og for at stille andre særlige betingelser. (Selvom de har ret til et fagligt kvalifikationscertifikat eller et certifikat for kandidatuddannelse, kan de, der ikke er udstedt inden fristen, også kunne ansøge. I dokumentkontrol kræves kandidaterne dog et dokument, der beviser denne situation).

10. At have et dokument, der viser den prioriterede status, der er specificeret i artikel 5, stk. XNUMX, i ovennævnte forordning blandt de kandidater, der har prioritet i ansættelsen.

11. Prioritetsretten for dem, der har ret til prioritet, som ikke er blevet inviteret af ministeriet for forsvar til den meddelelse, som de har ansøgt om, undtagen af ​​force majeure-grunde, ikke deltager i prøven, afviser jobbet eller som går ind i arbejde som fastansatte i offentligheden vil blive elimineret.

12. I overensstemmelse med den relevante disciplinærlovgivning fra offentlige institutioner og organisationer accepteres ikke ansøgninger fra dem, der er udvist fra deres stillinger eller erhverv.

13. Hver kandidat kan ansøge om en annonce (en arbejdsplads og et erhverv), der er angivet på listen offentliggjort i ŞŞKUR. Ansøgninger fra dem, der ansøger om mere end en meddelelse, og dem, der arbejder på en arbejdsplads, hvis løn udbetales fra det almindelige budget på Ministeriet for National Defense, vil ikke blive accepteret.

14. For at arbejde skal arbejde, vil kandidater blive bedt om en medicinsk rapport, hvori det fremgår, at arkivundersøgelsen og / eller sikkerhedsundersøgelsen er afsluttet positivt, og at der ikke er noget sundhedsmæssigt problem i det erhverv, han ansøgte om.

ANDRE SAGER

1. Der afholdes mundtlig / praktisk eksamen for åbne jobstillinger. Kandidater vil blive accepteret med en sats på 4 gange så stor arbejdsstyrke, der er åben for eksamen. For at bestemme de kandidater, der har ret til at tage prøven, trækkes partier i henhold til forordningen. Af denne grund bestemmes 4 gange mængden af ​​åben arbejdsstyrke ved metoden til at trække 4 kandidater og 4 gange reservekandidaten. Blandt de kandidater, der har prioriteret ret til at sende til arbejde, vil 4 gange mængden af ​​åben arbejdsstyrke blive bestemt af kandidaten og XNUMX gange reservekandidaten.

2. Uafgjort holdes i nærværelse af en notar mandag den 77. juli 27 kl. 2020:10 i Direktoratet for Uddannelsescenter for Ministeriet for Nationalforsvar (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı 30 / A Yenimahalle / ANKARA). Listen over kandidater, der er berettiget til at tage den mundtlige / praktiske eksamen, der er fastlagt som et resultat af lotteriet, vil blive offentliggjort på det officielle websted for Ministeriet for National Defense. Denne publikation er i form af en anmeldelse, og kandidater vil ikke blive underrettet særskilt.

3. Kandidaternes evne til at følge lodtrækningen evalueres separat inden for rammerne af de foranstaltninger, der skal træffes på grund af KOVID-19-epidemien, som også berørte vores land.

4. Med hensyn til, om de kandidater, der har ret til at gå til eksamen i henhold til resultatet af lodtrækningen eller ikke opfylder betingelserne i meddelelsen; uddannelsesstatus, erfaring, prioriteret status, professionelt dokument osv. dokumenter kontrolleres. Til dette formål kontrolleres kandidater, der har ret til at gå til eksamen. Dokumentkontroldatoer og placeringer vil blive annonceret på MSBs officielle websted. Alle primære kandidater og suppleanter deltager i dokumentkontrollen. Mens kandidaterne kommer til dokumentkontrollen, medbringer de fotokopierne af dokumenterne sammen med originalerne.

5. Som et resultat af dokumentkontrollen vil den kandidat, hvis ansøgning ikke accepteres på grund af det forkerte dokument eller manglende dokument, blive accepteret til den mundtlige / anvendte eksamen, startende fra den kandidat, hvis fulde dokument er valgt som en erstatning i køen.

6. Ansøgningerne fra kandidaterne, som forstås at opfylde kravene i kravene, afsluttes af administrationen.

7. Efter kontrol og aflevering af dokumentet vil listen over de kandidater, der har ret til at deltage i eksamen, blive annonceret på det officielle websted for Ministeriet for National Defense. Denne meddelelse er i form af en anmeldelse, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til kandidaterne pr. Post.

8. Den mundtlige / praktiske eksamen gennemføres for at måle kandidaternes kompetencer i de opgaver, de er forpligtet til at udføre med deres faglige viden og færdigheder med hensyn til det erhverv, de søger.

9. I den mundtlige eksamen vurderes alle kandidater over 100 (hundrede) fulde point, og dem, der scorer under 70 (halvfjerds), betragtes som ikke-succesrige. Kandidaternes succes score og succes rækkefølge bestemmes ud fra denne score. Som et resultat af den mundtlige eksamen, startende fra kandidaten med en høj score, der har succes med prøven (med en score på 70 og derover), bestemmes det ædle og samme antal substituttkandidater af mængden af ​​åben arbejdsstyrke, der er angivet i den relevante meddelelse. Eksamensresultatet offentliggøres på det officielle websted for Ministeriet for National Defense. Der gives ikke yderligere anmeldelse til kandidaterne til anmeldelse af eksamensresultatet.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer