Spansk CAF Firm underskrevet vedligeholdelsesaftale på 40 MEUR

Den spanske jernbanekøretøjsfabrikant vandt vedligeholdelseskontrakter til 40 millioner euro. Foretrukket af TCDD i højhastighedstog, fremstiller og vedligeholder det spanske firma forskellige køretøjer fra tram til køretøjer til højhastighedstog. CAF's sporvogne bruges i sporvogne Istanbul og Antalya.


CAF har vist, at det er en aktiv virksomhed inden for plejeområdet med forskellige vedligeholdelsesopgaver i Italien, Brasilien, Colombia og Spanien. Her er virksomhedens vedligeholdelsesaftaler:

Vedligeholdelse af 17 sporvogne i Italien

Offentlig institution, der administrerer transport i byen Palermo, Sicilien - Amat S. p. A. - valgte CAF Italia at vedligeholde 17 sporvogne, der kører på byens fire sporvognslinjer. Kontraktens varighed er fire år, og den pågældende flåde har transporteret passagerer i hovedstaden på Sicilien siden 2015. CAF udfører vedligeholdelsesarbejde på Amats værksteder i Roccella og Leonardo.

Vedligeholdelse af 8 forstadstog i Brasilien

I Brasilien har CAF vundet en kontrakt om at beskytte otte forstadstog i en fireårsperiode. Kontrakten er med Companhia Paulista de Trens Metropolitanos (CPTM) i São Paulo. De kører i øjeblikket på 10. linje i São Paulo storbyregionet. CAF Brazil udfører vedligeholdelsesarbejde på CPTM-faciliteter i Lapa, vest for São Paulo. CAF har en række vedligeholdelseskontrakter med CPTM.

Vedligeholdelse af 35 tog i Colombia CAF har vundet vedligeholdelse af 35 tog leveret til MEDELLÍN metro i de senere år. Denne aftale har en arbejdsperiode på 2 år og vil være en fortsættelse af de aktiviteter, der allerede er gældende siden lanceringen af ​​disse metro tog.

Malaga Tramway Vedligeholdelse i Spanien

CAF underskrev også en aftale med Metro De Málaga. Dette forlænger den vedligeholdelseskontrakt, der i øjeblikket gælder i yderligere fem år. CAF vil fortsætte sin URBOS 3-flåde, der består af 14 sporvognslinjer. CAF begyndte at arbejde med Metro De Málaga i 2010, da det leverede de første sporvogne til denne operatør.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar