Hvordan kan du lide EGO-bussædetæpper?

e-busser bestemmer sædetilpasningerne i hovedstaden
e-busser bestemmer sædetilpasningerne i hovedstaden

Ankara Metropolitan Municipality fastholder sin deltagende ledelsesmetode. EGOs generaldirektorat vil fornye sædebetræk af EGO-busser, så borgerne kan rejse på en mere robust, behagelig og ergonomisk måde. Metropolitan Municipality spørger kapitalisterne om udvælgelsen af ​​stofdesignet til sæderne.


Ankara Metropolitan Mayor Mansoor Slow deltagere med eksempler på hele Tyrkiet og gennemsigtige kommunale applikationer fortsætter med at stige med hver dag, der går.

Hovedstadskommunen, som lægger vægt på hovedstadens præference for ny praksis med fælles sind-princippet, organiserer ofte undersøgelser og spørger borgernes meninger. EGOs generaldirektorat, der tager skridt til at forny de sædebetræk, der er slidt ud i solo-busser, eller som har afsluttet dens økonomiske levetid, tager hovedstaden med henblik på stofdesign med den undersøgelse, den har arrangeret.

DELTAGERSMUNISIPALITET

610 2009 sædebetræk af 2010 2011, 18 og 910 solo busser fra Metropolitan Municipality EGOs generaldirektorat er planlagt at blive udskiftet inden for 3 måneder på grund af overdreven slid.

I henhold til princippet om deltagelse og demokratisk forståelse i byforvaltningen organiserede Metropolitan Municipality et spørgeskema, hvor man bad borgerne om, hvilket design de vil have, at sædepolstret i EGO-busser skal være.

Tre valgfri undersøgelse

EGOs generaldirektorat, “Hvordan tror du, at sædebetræk er i EGO-busser? ” I det spørgeskema, som han stillede, delte han også de valgfrie stofdesign.

Başkent-beboere, der ønsker at deltage i undersøgelsen, der er organiseret til at bestemme det nye design af sædebetræk i solo-busser; Başkent Mobile-applikationen vil være i stand til at stemme om det sædebetrækdesign, de kan lide, på de officielle websteder for EGOs generaldirektorat og Ankara Metropolitan Municipality.

At deltage i undersøgelsen KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar