Emirates føjede 7 flere byer til sin liste over passagererdestinationer

emirater har føjet byer til listen over passagererdestinationer
emirater har føjet byer til listen over passagererdestinationer

Emirates begynder at operere ruteflyvninger fra syv byer i juli. Disse byer inkluderer Khartoum (fra 3. juli), Amman (fra 5. juli), Osaka (fra 7. juli), Narita (fra 8. juli), Athen (fra 15. juli), Larnaca ( Fra 15. juli) og Rom (fra 15. juli).


Emirater har således øget det samlede antal destinationer til 48, hvilket giver omfattende rejsemuligheder for passagerer overalt i Dubai med yderligere rejsemuligheder og træffer omfattende foranstaltninger for at sikre passagerers og medarbejders sundhed og sikkerhed.

Med luftfartsprotokoller, der letter rejse for UAE-borgere, beboere og turister og beskytter sundhed og sikkerhed for besøgende og lokalsamfund, vil passagerer, efter en meddelelse tidligere i denne uge, at Dubai vil åbne for forretnings- og fritidsbesøg, der starter den 7. juli, være rejsende i Dubai. vil kunne rejse til.

Passagerer kan finde mere information om Emirates aktuelle flyvninger og tilgængelige tjenester på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/our-current-network-and-services/

Sundhed og sikkerhed først: Emirates sikrer, at dets kunder og medarbejdere er sikre, både på jorden og i luften, på hvert trin på rejsen ved at distribuere gratis hygiejnesæt, inklusive maske, handsker, håndrensningsmiddel og antibakteriel klud til alle kunder. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der tilbydes på hver flyvning, kan du besøge: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

Rejsebegrænsninger: Vi minder kunderne om, at rejsebegrænsninger fortsætter. Passagerer vil kun blive accepteret på flyvninger, hvis de opfylder kriterierne for adgang og indrejse i destinationslandene. For detaljerede oplysninger, se: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/our-current-network-and-services/Besøgende i Dubai Skal have en international sundhedsforsikringspolitik, der dækker Covid-19 sygdom under hele deres ophold. Mere information om adgangskrav for udenlandske besøgende til Dubai herfra Du kan nå.

UAE-borgere og beboere i UAE: Borgere, der vender tilbage til Dubai, kan tjekke de mest opdaterede forhold på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-you-home/

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer