Emiratets passagerer opfylder Covid-19-afgifter

emirater dækker covidomkostninger for passagerer
Foto: Emirates

Emirates er det første flyselskab, der tilbyder sine passagerer gratis forsikring for helbreds- og karantæneomkostninger forbundet med COVID-19 med uovertruffen forsikring, uanset destination eller rejseklasse.


Hvis Emirates-passagerer diagnosticeres med COVID-19 på deres rejser, vil de være i stand til at rejse sikkert, da virksomheden dækker medicinske udgifter på op til 150.000 EUR og karantæneomkostninger på op til 14 EUR pr. Dag i 100 dage.

Sheikh Ahmed Bin Said Al Maktoum, præsident og administrerende direktør for Emirates Group, sagde: Under ledelse af UAE's vicepræsident og premierminister og Emir i Dubai Sheikh Mohammed er Emirates stolte over at lede vejen for at øge tilliden til internationale rejser. Da grænser gradvist åbnes over hele verden, ved vi, at folk er villige til at rejse med fly, men leder efter fleksibilitet og sikkerhed, i tilfælde af, at noget uforudset kan ske under deres rejse.

Hos Emirates har vi arbejdet hårdt for at tage forholdsregler på hvert trin på rejsen for at reducere risikoen for infektion, og vi har også revideret vores bookingpolitikker for at tilbyde fleksibilitet. Vi indstiller nu linjen endnu højere, sætter en første i branchen og tilbyder vores kunder gratis forsikring for deres rejse- og karantæneomkostninger relateret til COVID-19, hvis det kræves på verdensplan. Ud over at investere på vores vegne, interesserer vi os for vores kunder og tror, ​​at de vil være tilfredse med dette initiativ. ”

Det første flyselskab, der tilbyder gratis forsikring over hele verden for omkostninger relateret til COVID-19

Dækning af sundheds- og karantæneomkostninger forbundet med COVID-19, denne forsikring tilbydes af Emirates gratis uanset rejseklasse og destination. Denne forsikring gælder for øjeblikket for passagerer, der rejser med Emirates indtil 31. oktober 2020 (den første flyvning skal finde sted før eller inden den 31. oktober 2020). Gyldigt i 31 dage efter den første flyvning på deres rejse. I dette tilfælde, hvis Emirates-passagerer rejser til en anden by efter deres ankomst til den destination, de rejser med Emirates, vil de stadig kunne nyde den ekstra sikkerhed, som denne forsikring stiller.

Passagerer behøver ikke at registrere eller udfylde formularer, før de rejser, og de behøver ikke at bruge denne forsikring leveret af Emirates.

Det er tilstrækkeligt, at de relevante passagerer, der får diagnosen COVID-19 i løbet af deres rejser, skal kontakte den specielle hjælpelinje for at drage fordel af support og forsikring.

Oplysninger om hotline-nummer og oplysninger om COVID-19-udgifter www.emirates.com/covıd19assistan af tilgængelig på

Fleksibilitet og sikkerhed

Da grænserne gradvist genåbnede i løbet af sommeren, reviderede Emirates også sine bookingpolitikker for at give passagererne større fleksibilitet og tillid til deres rejseplaner. Passagerer, hvis rejseplaner er afbrudt af flyvning eller rejsebegrænsninger i forbindelse med COVID-19, kan afsløre deres billet, der er gyldig i 24 måneder og ombooke på et senere tidspunkt; De kan anmode om en rejsekupon for fradrag fra fremtidige billetter, der er købt fra Emirater, eller anmode om refusion ved at udfylde onlineformularen på Emirates 'hjemmeside eller gennem deres rejsebureau.

I øjeblikket serverer mere end 60 destinationer i sit flyvenetværk, tilbyder Emirates sine kunder fra hele verden muligheden for let at overføre fra Dubai til at rejse mellem Amerika, Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien og Stillehavet.

Dubai åbner: Emirates-passagerer kan rejse til Dubai, hvor de åbner sine døre igen for forretnings- og fritidsbesøgere med nye luftfartsselskabers protokoller, der beskytter sundhed og sikkerhed for besøgende og lokalsamfund. For mere information om adgangskrav for udenlandske besøgende, der rejser til Dubai https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/ Du kan besøge.

Sundhed og sikkerhed først: Emirates sikrer, at passagerer og deres ansatte er sikre, både på jorden og i luften, på hvert trin på rejsen ved at tilvejebringe et omfattende sæt af foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, inklusive masker, handsker, håndrensere og antibakterielle servietter. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der tilbydes på hver flyvning, kan du besøge: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

Rejsebegrænsninger: Vi minder dig om, at rejsebegrænsninger fortsætter. Passagerer accepteres kun på flyvninger, hvis de opfylder kriterierne for adgang og indrejse i deres rejseland. Besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/travel-requirements/

Indbyggere i Dubai kan tjekke de mest opdaterede krav på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer