Præsident Çalışkan TÜRASAŞ General Manager Besøgte forfatteren

generalformand turasas general manager besøgte forfatteren
generalformand turasas general manager besøgte forfatteren

Transportmedarbejder-Sen formand Kenan Çalışkan og næstformand Mehmet Yıldırım besøgte TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar.


Transportmedarbejder-Sen hårdtarbejdende Kenans formand og næstformand Mehmet Yildirim, TCDD afhænger TÜVASAŞ, oprettet af TULOMSAS og TÜDEMSAŞ, der tiltræder Turkey Rail System Utilities Corporation türasaş General Manager besøgte Mustafa Copywriter. Under besøget var TÜRASAŞ vicegeneraldirektør İrfan İpşir også til stede.

I sin erklæring efter besøget sagde præsident Çalışkan: ”Vi afholdt et høflighedsbesøg og ønskede succes Mustafa Metin Yazar, der blev udnævnt til generaldirektoratet for TÜRASAŞ af vores præsident for nylig.

Under besøget konsulterede vi også vores General Manager og Assistent General Manager for at forene TCDD-datterselskaber og for at forhindre tab af rettigheder og voldsoffer i forhold til personale i overgangsperioden.

Vores General Manager gav os også information om den nye organisationsstruktur og drift, og vi udvekslede synspunkter om dette spørgsmål.

Jeg tror, ​​at vi vil videregive omstruktureringsprocessen på en sund og sund måde for personalet og ledere sammen med de værdifulde institutionsledere. Jeg vil også gerne takke vores General Manager for deres venlighed, gæstfrihed og information. ”sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar