Gratis offentlig transport i Kocaeli

kocaelide massetransport i hele ferien gratis
kocaelide massetransport i hele ferien gratis

Kocaeli Metropolitan Municipality vil tilbyde gratis transporttjeneste for at sikre en smidig transport af borgere under ofrefesten. Afgørelsen truffet af Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın annoncerede på sin sociale mediekonto.

UNDER FLAGEN


Kocaeli Metropolitan Municipality vil tilbyde gratis transport til borgere under ofrefesten. I denne sammenhæng vil borgerne kunne drage fordel af gratis transport i 31 dage indtil den første dag af ofrefesten, 00.00. juli fredag, 3 og den sidste dag, mandag 24.00. august, 4.

TRANSPORT GRATIS

Gratis transport vil være gyldig til søtransport, bybusser og sporvogne under Eid al-Adha. Offentlig transport køretøjer fungerer i henhold til de markedstider, der er angivet i adresserne Eko-mobil og kocaeli.bel.tr. 800CK fungerer efter hverdage.

Disse linjer betales

Transport Line 200 Line Izmit-Kartal, Line 250 Bus Station-Sabiha Gökçen, Line 250G Gebze Bus Station - Sabiha Gökçen Airport, Line 700 Gölcük Gebze and 800CK Cebeci - Kefken lines fortsætter med at levere betalte tjenester.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar