Offentlig transport i Malatya gratis under festen

malatyada gratis under helligdage
malatyada gratis under helligdage

Malatya Metropolitan Municipality har afsluttet forberedelserne til Eid al-Adha. Under Eid al-Adha, der skal fejres mellem 31. juli og 3. august, blev Malatya Metropolitan Municipality truffet nogle foranstaltninger for at forhindre borgere i at få problemer.


Når han talte om de trufne foranstaltninger og forberedelserne, sagde Metropolitan-borgmester Selahattin Gürkan, at de har truffet alle nødvendige foranstaltninger for at gøre det muligt for vores borgere at tilbringe Eid al-Adha komfortabelt, fredeligt og sikkert.

Borgmester Gürkan, der gav de gode nyheder om, at de offentlige transportbiler i Metropolitan Municipality of MOTAŞ bærer gratis transport under festen, sagde: ”Vores private offentlige busser vil arbejde mod et gebyr i løbet af ferien. De kommunale sporvogne og busser er gratis under festen. I henhold til Covid-19-foranstaltningerne er det forbudt at køre på køretøjer uden maske. Derudover vil MOTAŞ levere gratis yderligere flyvninger til City Cemetery Line fra torsdag (31. juli), og borgerne vil være i stand til at nå kirkegården mere komfortabelt. ”

Relaterede enheder vil arbejde overarbejde under festen

Borgmester Gürkan påpegede, at Metropolitan Municipality-enhederne vil fortsætte deres aktiviteter 7/24 for at sikre, at borgerne tilbringer deres ferie mere komfortabelt og glat. Borgerne kan om nødvendigt ringe til opkaldscentrets 444 51 44-telefonnummer. Det callcenter, der er tilknyttet Malatya vand- og kloakeringsdirektørs generaldirektorat, fortsætter med at fungere. Borgerne kan rapportere deres klager over vand og spildevand ved at ringe til callcenter-numrene 185 og 377 74 44. Team for spildevandsrensningsanlæg fortsætter med at levere uafbrudt service. Vand- og kloakledningsgrupper fortsætter med at tjene under festen. Vandanalyse og -analyse vil også blive gennemført med holdene, der er oprettet af laboratorienheden. ”

Gader og gader og moskégårde vil blive vasket

Metropolitan Municipality vil også vaske hovedgaderne ved rengøring. Gårdspladserne til moskeerne på hovedgaden og stederne for at udføre Bayram-bønner vil blive vasket, og den nødvendige vedligeholdelse og rengøring udføres omkring moskeen. Når den nødvendige rengøring er foretaget omkring City Cemetery, Cemetery Mosque og Martyrdom, vil rosevand blive presset.

Derudover forhindres tilbageslagspersonale i løbet af ferien, og eventuelle tilbageslag, der kan forekomme, vil blive forhindret. Udgravningsstøbningsstedet og affaldsdumpingsstedet holdes åbent i løbet af ferien, og arbejderne fortsætter.

Undersøgelser gennemføres for at disciplinere trafikstrømmen.

Metropolitan Municipality arbejder på at disciplinere trafikstrømmen for at forhindre overbelastning på grund af Eid al-Adha. Af Transporttjenesteafdelingen fortsætter direktoratet for trafikafdelinger vejlinjearbejder, pontoner og fornyelse af plader i hovedarterierne. Det blev oplyst, at de nødvendige foranstaltninger vil blive truffet på forhånd for at forhindre problemer ved indgangen og udgangen af ​​bykirkegården.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar