Yıldırım-2 Cilo-operation startede i Hakkari

Yildirim cilo-operation startede
Yildirim cilo-operation startede

Yildirim-2 Cilo-operationen blev i går iværksat i Hakkari af indenrigsministeriet for fuldstændigt at fjerne den separatistiske terrororganisation fra landets dagsorden og neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen.


I drift arbejdede han i Hakkari Provincial Gendarmerie-kommando; Der er 1.106 personale (74 operationelle teams) bestående af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Guard teams.

3 Terrorister misbrugt, så snart operationen begynder

2 terrorister sammen med 3 terrorvåben blev neutraliseret i den luftunderstøttede operation, der blev udført natten over natten for medlemmerne af BTÖ, som blev identificeret som en del af Yıldırım-XNUMX Cilo-operationen i Hakkari.

Lynoperationerne, der udføres til fjernelse af terrorisme indenlandske, vil fortsætte på en trofast og beslutsom måde med støtte fra vores folk.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer