Ankarakart-operationscentre åbnede af årsager til Coronavirus

hovedkort boardingcentre lukket på grund af coronavirus åbnet for service
hovedkort boardingcentre lukket på grund af coronavirus åbnet for service

Efter at coronavirus (Covid-19) -testen af ​​en medarbejder i EGOs generaldirektorat Ankarakart Operation Center var positiv, blev 5 Ankarakart-operationscentre midlertidigt lukket den 16. juli 2020. Derudover blev i alt 16 medarbejdere, der arbejdede ved Ankarakart Transaction Center-kabiner, der opererer i EGOs vigtigste servicebygningsafdeling, Kızılay, Akköprü, Dikimevi og Beşevler, som blev midlertidigt lukket, testet for coronavirus.


For at forhindre, at vores borgere bliver ofre, begyndte Ankarakart-transaktionscentre i hovedtjenestehuset i Røde Halvmåne og EGO-hovedkvarteret at yde service med et begrænset antal ansatte mellem 08.00-17.00 på hverdage. Derudover fungerer Beşevler Ankarakart Operation Center lørdag den 25. juli 2020 (i dag) mellem 11.00 - 16.00 for at reducere den nuværende tæthed.

Desinfektionsprocedurer udføres regelmæssigt på servicepunkter. Vi beder venligt om, at vores borgere skal bære masker, opretholde social afstand og være opmærksomme på hygiejnebestemmelser, når de foretager transaktioner.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar