Hybridrekord fra Toyota i Europa

hybridrekord fra Toyota i Europa
Foto: Hibya News Agency

Toyota underskrev en anden bemærkelsesværdig rekord i sin hybridteknologi. Toyota leverede endnu en million million hybridbil i Europa, hvilket efterlod en anden milepæl. Det tredje million køretøj, der blev leveret til sin nye ejer i Spanien, var hybrid Corolla GR SPORT med et design inspireret af Toyota's verden af ​​motorsport.


Toyota, der begyndte at sælge hybridbiler i Europa i 2000, imødekom i dag alle behov ved kun at tilbyde 10 forskellige hybridmodeller i Europa. Hybridsatsen for Toyotas samlede salg, der solgte næsten 2019 tusind hybridbiler i Europa i 550, var 52 procent i hele Europa og 63 procent i Vesteuropa. Toyota, der også foretaget af 2009 24 enheder salg af hybridbiler hidtil i 955 i Tyrkiet. I dag bærer 100 af hver 92 hybridbiler i trafik i Tyrkiet Toyota-logoet.

Toyota har også formået at blive den førende virksomhed til at imødekomme stadig strengere emissionskrav i Europa takket være sit fokus på hybridkraftenheder i sin langsigtede strategi. Toyota's kontinuerligt udviklede hybridteknologi sikrer, at kørsel i byen stort set udføres uden emission.

Toyota har imidlertid solgt mere end 90 millioner hybridbiler til dato i mere end 15,5 lande over hele verden. Med sin velprøvde hybridteknologi har Toyota også opnået 120 millioner tons mindre CO2-emissioner til miljøet sammenlignet med brugen af ​​ækvivalente fossile brændstofbiler.

Toyotas banebrydende hybridteknologi danner grundlaget for Toyota's multi-elektriske køretøjsstrategi, herunder elektriske køretøjer, kabelladede hybridbiler og brændselscellebiler.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar