Hygiejnestudier fortsætter i offentlige transportkøretøjer i Ankara

hygiejnearbejde fortsætter i offentlige transportkøretøjer i Ankara
hygiejnearbejde fortsætter i offentlige transportkøretøjer i Ankara

Metropolitan Municipality, som ikke går på kompromis med hygiejnebestemmelserne i offentlig transport inden for rammerne af de foranstaltninger, der er truffet mod Covid-19-epidemien i Ankara, fortsætter sin rengørings- og desinfektionsindsats uden afbrydelse. Afdeling for sundhedsanliggender 7/24; Han fortsætter sine hygiejneaktiviteter i Metro-, ANKARAY- og EGO-busser.


Metropolitan Municipality, der med succes har bestået COVID-19-processen med de arbejder, der plejer folkesundheden med instruktion fra Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş, fortsætter uden forstyrrelser, især i offentlige transportkøretøjer.

Afdelinger for sundhedsanliggender, der hver dag udfører hygiejneaktiviteter på EGO-busser, metro og ANKARAY, bruger meget arbejde for at sikre, at borgerne rejser fredeligt.

DETALJERET RENGØRING HVER NATT

Hver dag rengøres og desinficeres ca. 320 busser, der tages i brug af Generaldirektoratet for EGO, og vogne i Metro og ANKARAY hver dag.

Inden for rammerne af desinfektion fungerer alle indvendige overflader i de offentlige transportkøretøjer, som hovedstæderne bevæger sig til, loftet, bagsiden og nederste dele af passagersæderne, vinduerne, billboards, passagerhåndtaget og håndteringsrørene, dørpladerne, førerpladsen, torpedo, glaskanter, side- og loftsflader, ventilation. dæksler, alle metaloverflader i køretøjet rengøres med hygiejniske rengøringsmaterialer.

Ud over de detaljerede rengøringsarbejder i Metropolitan Kommunes kollektive transportkøretøjer udføres desinfektion mod vira med specielle desinfektionsmidler. Hånddesinfektionsenhederne, der anbringes, så passagererne desinficerer deres hænder, udfyldes også dagligt, og busser er klargjort til turen.

Ingen videnskab fra hygiejne

Udtryk for, at hans prioriteringer er folkesundhed, som EGOs generaldirektorat, leder af Bus Management Afdelingen for EGOs generaldirektorat Yahya Şanlıer sagde:

”Siden den første dag af Covid-19-epidemien i vores land fortsætter vi vores desinfektions- og rengøringsundersøgelser uden afbrydelse. Vores daglige gennemsnitlige 320 busser, vi leverer til tjenesten, desinficeres regelmæssigt i de 5 regioner, hvor de opbevares hver nat. Vi arbejder intenst med vores egne rengørings- og sundhedshold for at levere offentlige transporttjenester til vores borgere i et rent og hygiejnisk miljø. ”

Præsident for sundhedsanliggender Seyfettin Aslan, der undersøgte desinfektionsarbejdet på stedet og påpegede, at hygiejnearbejdet, der udføres i de offentlige transportkøretøjer i hovedstaden, er under garanti fra Metropolitan Municipality; ”Siden den første dag, hvor den globale epidemi blev en pandemi, har vi fortsat de intense foranstaltninger, vi træffer i vores offentlige transportmidler med stor alvor og forstyrrelser. Vores borgere kan rejse mere sikkert og fredeligt på grund af disse foranstaltninger, vi har truffet. Vores teams arbejder dag og nat uden at give nogen indrømmelser i denne sag. ”

Metropolitan Kommune udfører desinficerings- og rengøringsarbejder i mange offentlige transportkøretøjer fra private offentlige busser til taxaer, minibusser og shuttle-køretøjer under den igangværende pandemiproces og giver gratis maskestøtte til både transportbutikere og borgere.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar