Offentlig transport i Kayseri er gratis under Eid

i den offentlige transportferie i Kayseri
i den offentlige transportferie i Kayseri

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç meddelte, at busser og sporvogne vil være gratis i løbet af den fire dage lange Eid al-Adha. Borgmester Büyükkılıç sagde: ”Vi vil fortsætte vores bus- og togsystemtjenester uden afbrydelse for at give komfortabel transport for vores borgere. Derudover tilbyder vores bybusser og sporvogne gratis service i løbet af ferien. ”


Metropolitan Municipality forberedte sig ved at tage mange forholdsregler for Eid al-Adha, og arrangerede busforbindelser for at give borgernes transport hurtigt og komfortabelt.

Borgmester Büyükkılıç sagde, at under Eid al-Adha, vil kommunale busser og jernbanesystemet være gratis og sagde: ”Vi har taget alle vores forholdsregler for Eid al-Adha. Gudskelov, vi har afsluttet vores forberedelser. Vores busser og sporvogne giver også gratis service til alle vores borgere i løbet af ferien. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar