Omvendt hus, svævebane og transport i Ordu Free den 15. juli

omvendt kabelbane i hæren og transport juli dag gratis
omvendt kabelbane i hæren og transport juli dag gratis

Omvendt hjemmet og kabelbaneanlægget, der drives af ORBEL A.Ş., et datterselskab af Ordu Metropolitan Municipality, vil tilbyde gratis tjenester til pårørende til martyrerne, veteranerne og veteranerne på grund af 15. juli-demokratiet og National Unity Day.

TELEFERİK OG VENDIGE HJEM GRATIS


I henhold til erklæringen fra ORBEL A.Ş. ”er vores martyrer og helte familier, der er veteraner i denne kamp, ​​betroet os. Vores omvendt hjem og kabel bil facilitet, som er i vores drift på en så meningsfuld og speciel dag, vil tjene martyrernes slægtninge og veteraner og veteraner gratis. Ved denne lejlighed ønsker vi Guds nåde med alle vores martyrer og et sundt liv til vores veteraner.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar