İmamoğlu indsendte appeller vedrørende Kanal Istanbul-projektet

imamoglu-kanal indgav en appel om istanbul-projektet
imamoglu-kanal indgav en appel om istanbul-projektet

İBB Præsident Ekrem İmamoğlu forelagde 2 appeller om Kanal Istanbul til det provinsielle direktorat for miljø og urbanisering. "Selvom der er en mulighed for at finde løsninger til investeringer og byomdannelse i Istanbul, styre en proces med en sådan vedholdenhed og sådan en insistering, er det virkelig trist," sagde İmamoğlu, "det værre her er fra dette land, fra dette land." planlægning er lavet, så nogen er rig. Så meget offentlighed bliver gjort. Hvor smarte de var, at de fandt sted fra landbrugsområder for 6-7 år siden, 8 år siden. Nu vil disse steder være forretningscenter, boliger, turistområde. Det er klart, hvem terrænbevægelserne her er. Med andre ord, det er en proces, der er så indlysende, økonomisk, social, national, følelsesmæssig, forræderi. Af denne grund ved vi, at samfundet vil være følsomt og være opmærksom. Dette er ikke et politisk spørgsmål. Det er et nationalt spørgsmål. Dette er kampen for befrielse af Istanbul. Jeg gør indsigelse mod disse følelser. Gud velsigne Istanbul fra ondskaben hos dem, der ikke tror på sind og videnskab ”.


Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), gik til Istanbul-provinsens direktorat for miljø og urbanisering Ataşehir Service Building og indgav to appeller vedrørende Kanal Istanbul-projektet. Imamoglu, “Istanbul City European Side Reserve Building Area 1 / 100.000 Scale Environmental Plan Change” og “1/2 Scale Master Plan for 3., 1. og 5000. fase af Istanbul Province Yenişehir Reserve Building Area (Kanal Istanbul Project) og 1 / 1000 Scale Application Development Plans ”indgav en appel. Borgmester i Ataşehir Battal İlgezdi og Kadıköy Borgmester Şerdil Dara Odabaşı ledsagede İmamoğlu under appelprocessen.

“DEL I EN MEGET STOR svik mod ISTANBUL”

İmamoğlu foretog sine første evalueringer af appelprocessen og fik den live fra sine konti på sociale medier, mens han ventede på godkendelse af sine andragender. Idemamo understregede, at Kanal Istanbul er en af ​​de største trusler for byen i lyset af videnskabelige data, sagde İmamoğlu: ”Processen i forbindelse med Kanal Istanbul er hastigt, hvilket bringer dette niveau op og lægger sine planer for meddelelsen er en del af et enormt forræderi i Istanbul. I denne forstand starter vi initiativet. Som vores indsigelse mod 100 tusind planer før. Vi fornyer det begge og indsender vores indsigelse mod 1000 og 5000 planer. Derefter følger vi også de juridiske processer. Dette vil være min personlige applikation og forretningsapplikationer. ”

"HVORDAN SMART FOLK ER DETTE!"

Imamoğlu understregede, at processen ikke har nogen definerbar side: ”Mens der er en mulighed for at finde løsninger til investeringerne og byomdannelsen i Istanbul, er det virkelig trist at styre en proces med en sådan vedholdenhed. Værre end det er der planlægning om at gøre nogen rig fra dette land, dette land. Så meget offentlighed bliver gjort. Hvor smarte de var, at de fandt sted fra landbrugsområder for 6-7 år siden, 8 år siden. Nu vil disse steder være forretningscenter, boliger, turistområde. Det er klart, hvem terrænbevægelserne her er. Med andre ord, det er en proces fuld af forræderi over så åbenlyse, økonomiske, sociale, nationale følelser og urbanisme. Af denne grund ved vi, at samfundet vil være følsomt og være opmærksom. Vi ved også, at samfundet er meget imod dette i vores målinger. Dette er ikke et politisk spørgsmål. Det er et nationalt spørgsmål. Dette er kampen for befrielse af Istanbul. Jeg gør indsigelse mod disse følelser. Må Allah beskytte Istanbul mod ondskaben hos dem, der ikke tror på fornuft og videnskab. ”

"HVAD ER HURRY I DENNE KILDE?"

Efter at have afgivet deres andragender, kom Imamoglu over kameraerne og besvarede journalistenes spørgsmål om emnet. Journalisternes spørgsmål og Imamoglu's svar var:

Du er igen på ministeriet for miljø og urbanisering. Hvilke grunde, og hvad modsatte du dig denne gang på Kanal Istanbul?

”Faktisk fornyede jeg begge mine indvendinger mod 100 tusinde planer og gjorde indsigelse mod 10 og 1000 planer, der blev suspenderet i 5000 dage. Her i Tyrkiets historie oplevede urbanisme og planlægningsrelaterede processer i en så elendig tilstand sandsynligvis ikke en så skandaløs situation. Se, jeg har mine borgmestervenner her. På et sted, hvor en planlægning, en uskyldig planlægning, endda et jordskælv og byomdannelsesproces i Istanbul tager 6,7,8 år, planlægger 5000 og 1000 inden for 6-7 måneder, hurtigt med 4 pandemier. I den sidste proces - suspenderer du. Og du har så meget rush, du har så meget rush. Hvad er dette rush, dette rush? Hvad er det for? For hvem den er rig. Med andre ord, hvorfor er et sådant skynderi af forræderi med et så dårligt Istanbul, måske det største forræderi, som ikke kan beskrives og sammenlignes med noget forræderi, som ikke har noget at tilføje til dette land? Når denne ophængsproces er forbi, er du på et niveau til at licensere bygningen der. Indsigelser mod VVM-rapporten er endnu ikke afsluttet. Retsprocessen er stadig i gang. Der anmodes om en aftale for eksperterne, og der er skrevet et brev om alle universiteter i Istanbul. Med andre ord, dets videnskabelige ben er ufuldstændig, det afvises kraftigt i den offentlige samvittighed. Hvorfor er hasten med en sådan proces? Lad mig nu fortælle dig om nogle vigtige ting. Hvad skal være den aktuelle dagsorden? belægningsgraden for hoteller i Istanbul, Tyrkiet 6 procent af hotellerne i turistsektoren i kombinationerne nord-syd i næsten alle indendørs forskelle. En sektor, hvor millioner af mennesker spiser indirekte brød er ved slutpunktet. Hvorfor er den konkrete økonomi i en sådan situation, hvor alt bliver stillet spørgsmålstegn ved og undersøgt i verden? Hvorfor er konstruktionen? Der er ikke engang en beskrivelse af de økonomiske kriser, der venter os i september, oktober og november under pandemiprocessen. ”

”Hvem vil du tage pengene på de broer, du laver på kanalen?”

”Alle er forsigtige og forsigtige. Vi er lånt. Engang 75 milliarder, engang 65 milliarder, derefter 118 milliarder, derefter 100 milliarder ... Se, jeg siger; 100 milliarder pund, de har deres egne kampagner. Så hvad er denne forfremmelse?

På boligmessen i en by i Frankrig introducerede de dette projekt som 100 milliarder dollars. Istanbul Chamber of Commerce har sin egen officielle reklame. Ministeriet er i baggrunden for denne annonce. Kun dette arbejde er 30 milliarder lira til ISKI; På grund af de linjer, vi fortrængt sidste år. Du laver 8 broer på kanalen. Vi har 3 enheder på broen sammen Tyrkiet. Du laver 8 broer på en kanal. Den mindste er 850 meter, den største er 2 tusind 200 meter. Og selvom der ikke er nogen passagerer, der passerer gennem den tredje bro, betaler denne nation for det. Hvem får du pengene fra dem, der krydser disse broer? For Guds skyld; folk er arbejdsløse. Folk er glade, når de får 1000 lira. Folket beder til os, at vi tilbød madstøttepakker til 1 million 300 tusind mennesker i pandemiprocessen. Vi fordeler imidlertid et socialhjælpsbudget til disse mennesker fra deres eget budget. ”

"Hvem vil jeg være rig for Guds kærlighed?"

”Hvorfor er dette rush i et sådant miljø?

Sir, prinsesse af et land, prinsen for et land, der skal være rig. Eller hvor kloge mennesker de var, hvor smarte mennesker de er, de går fra de smukke landbrugsområder, der blev dyrket for 7-8 år siden. I dag laves der forretningscenter, turistområde eller opholdszone, der skal bygges inden for disse menneskers felt. Hvem bliver rig? Denne nation sætter ikke sit hoved i sandet i denne forretning. Disse folk er vågne. Allah, denne gamle by, denne by erobret af Fatih Sultan Mehmet i 1453, denne by, der blev reddet under ledelse af Mustafa Kemal Atatürk, som blev reddet under nationens nationale kamp mellem 5-1918 efter 1923 års besættelse, med nogle ideer, der ikke er baseret på fornuft og videnskab. velsigne ondskaben hos mennesker, der producerer projekter.

“ALLE SKAL have oplysninger om denne trussel”

Der er ikke noget økonomisk billede af, hvordan kanalen skal bygges. Når disse ikke tales, er kun reguleringsplaner på dagsordenen. Hvordan vurderer du dette? Det er rigtigt, at du anmoder om en udnævnelse fra de politiske partiledere.

"Højre. For at informere alle politiske partier har vi anmodet om udnævnelse fra lederne af andre politiske partier, eksklusivt præsidenten for Republikken Tyrkiet. Nogle af dem gjorde comeback. Jeg har også et ansigt til ansigt-interview. Der er også præsidenter, jeg vil præsentere med telekonference. Fordi alle skal være opmærksomme på denne trussel. Vi delte alle de tekniske publikationer, vi udgav, med dem og sendte dem til deres myndigheder. Vi vil gøre vores bedste for at holde alle politiske partier og derefter alle ikke-statslige organisationer informeret, indtil de når deres mest konkrete information. Vil det blive lavet med den build-drive-transfer-model, du nævnte? Jeg vil ikke engang diskutere dem. Jeg talte ikke engang om den videnskabelige side. Med andre ord vil farvandet blive ødelagt, og nogle elementer relateret til jordskælv vil blive udløst… Selv de penge, der er nævnt i øjeblikket, er nok til at løse Istanbul-byproblemet i Istanbul. I Istanbul, hvor hundretusinder af mennesker bor i Istanbul med truslen om død, løser du kun byforvandlingsproblemet i Istanbul med de 100 milliarder lire nævnt ovenfor. Jeg siger klart, det vil give finansiering her, bidrage til et sådant projekt, uanset banknavnet, uanset det udenlandske selskab eller udenlandsk institution, uanset hvilket land, det er en del af dette forræderi. Den tyrkiske nation ved også, om det er nødvendigt at anmode om en konto. Lad os understrege det. ”

Hvilket politisk navn møder du først? Var der en retur fra Bahçeli?

”Jeg ved ikke nøjagtigt, hvem der vender tilbage til aftaler lige nu. Men jeg har allerede videregivet vores nødvendige ajourførte oplysninger til Hr. Formand i sidste uge. Vores samtale med Mr. Akşener og vores Good Party formand er planlagt. Der er afkast fra andre ledere. Jeg ved også, at der er mennesker, der vil besøge og få information. Når det hele kommer foran os, deler vi det med dig.

”Vores placering er ikke hvem, der vil være rig, hvilket forhindrer mordet på Istanbul”

Minister Berat Albayraks landbrugsjord er kommet på dagsordenen for, at det bliver et kommercielt område ...

”Nå, han er hans egne moralske problemer. Hvis land hører til hvem, det vedrører ikke mig. Jeg svarede lige, at det er nødvendigt at måle deres intelligens. Jeg adskiller ikke nogen af ​​dem; uanset hvem. En anden dimension er forræderi på byen gennem indsatsen for folk der bliver rig. Det er dybest set, hvor vi står. Men hvis du er i den position, og du gør sådan et job, er det et moralsk problem. Stil dem dette spørgsmål.

Så har du nogen nye oplysninger om dette emne?

Der er meget information. Der er meget information om landbevægelser. Men vores emne er, hvem der ikke har noget land. Så det er ikke, hvem der bliver rig. For at forhindre drab på Istanbul.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer