İmamoğlu: 'Istanbul-kanalen er tusind gange mere forræderi til Istanbul'

imamoglu kanal istanbul er tusind gange mere forræderi mod Istanbul
imamoglu kanal istanbul er tusind gange mere forræderi mod Istanbul

İBB præsident Ekrem İmamoğlu deltog i ”Haramidere Wastewater Collector banebrydende ceremoni”, som vil løse dette problem med Esenyurt, der oplevede oversvømmelseskatastrofe 23. juni.


Efter oversvømmelseskatastrofen, der forårsagede den syriske statsborger Ahmet Şabans død, sagde İmamoğlu: ”Men det, jeg vil udtrykke, er ikke denne side. Dette er resultatet af en begivenhed. Vi ønsker ikke at opleve dette resultat. Klimaændringer er virkelig et af verdens kroniske problemer. Et sind, der forbliver ufølsom overfor dette, ikke til at styre denne proces, men til at sætte andre prioriteter, bør være klar til at møde enhver form for katastrofe. Med andre ord, hvis du ikke håndterer sådanne problemer og håndterer Kanal Istanbul, som vil være den største katastrofe i Istanbul for mig, forbereder du Istanbul til at opleve den største af denne katastrofe. Lad os lægge alle de processer, der er beskrevet som 'forræderi' indtil i dag; At tage Canal Istanbul til Istanbul er tusind gange mere forræderi end alle disse forræderi. ”

İmamoğlu deltager i Haramidere Wastewater Collector banebrydende ceremoni; Esenyurt-borgmester Kemal Deniz Bozkurt, Avcılar-borgmester Turan Hançerli, İBBs nye generalsekretær Can Akın Çağlar og İSKİ-direktør Raif Mermutlu. İmamoğlu, der modtog tekniske oplysninger om projektet fra Mermutlu, inviterede pressemedlemmerne, der fulgte ham til kanten af ​​Haramidere, der kom på dagsordenen med oversvømmelser. İmamoğlu brugte følgende udsagn i sin erklæring fra strømmen:

“Tværsnittet af Haramidere. Visse sidearme er lavet, men da tværsnittet ikke er designet i overensstemmelse hermed, er det en af ​​hovedårsagerne til disse angreb. Det er faktisk en meget enkel regel. Broen, der er bygget her, er så forkert. Både sektionen er smal, og broen er en fodbro. Det har en form, der holder alt afskum, så at sige. Derfor har den en ordning til at forårsage tilstopning og overløb. Det værste er, at spildevandet stadig løber fra strømmen. Vi vil dele med dig det arbejde, vi initierede for at overvinde alle disse problemer. Fordi Esenyurt virkelig havde en bitter hændelse her. En person døde også. Esenyurt-borgmesteren har været optaget af at servere der lige siden. Vi prøver at hjælpe. Governorate hjælper også. Men i sidste ende er dette synspunkt, vi ser her, den vigtigste årsag til dette arbejde. Træk dette ud, at når arbejdet er udført, kan du se både forskellen i tværsnit og forskellen i bro. Derfor viste vi dette sted især. ”

“VI BLE SKADER AF FLODKATastrofen”

Imamoglu og den ledsagende delegation flyttede senere til platformen, der blev oprettet til ceremonien. Under den første tale ved ceremonien delte Mermutlu de tekniske detaljer om projektet. I en tale efter Mermutlu sagde İmamoğlu: ”I dag er vi i Esenyurt. Vi havde en meget irriterende begivenhed her. Det var den 23. juni, hvis jeg ikke tager fejl. En af vores mennesker døde med en oversvømmelse, vi lever i ”. "Dette er ikke den første begivenhed, som Haramidere oplevede," sagde İmamoğlu, "det er meget vigtigt at høre bælge af mennesker," vi har levet dette konstant i de sidste 15-20 år. " Her blev næsten 300 huse oversvømmet med oversvømmelse. Lige her sammen med vores Esenyurt Kommune, hr. Borgmester, viste alle vores autoriserede venner deres interesse fra top til bund. Vi stod konstant ved dem for at imødekomme vores borgeres behov, hurtigt til at helbrede deres sår, for at rense deres hjem, for at samle gaden og derefter til behovet for mad, drikke og husly. Med det arbejde, vi har udført med vores guvernør, fortsætter vi med at helbrede vore folks sår ved at handle sammen om naturhjælp og kontante hjælpemidler for at sikre, at den næste proces ikke gør disse mennesker ofre. I denne forstand at arbejde med stor hengivenhed og aldrig stoppe fra at følge processen på alle tidspunkter og bidrage til hele processen; men uanset om vi er guvernør men Esenyurt Kommune og vi er med alle IMM's faciliteter, har vi helbredt deres sår, og vi er kommet til denne proces.

“KANAL ISTANBUL ER VEG FRA VERDENS VIRKELIGHED”

"Men hvad jeg vil udtrykke, er ikke denne side," sagde Imamoglu og sagde:

”Dette er resultatet af en hændelse. Vi ønsker ikke at opleve dette resultat. Lad os her især sige: Selvfølgelig har verden en ændring. Klimaændringer er virkelig et af verdens kroniske problemer. Et sind, der forbliver ufølsomme over for dette, ikke til at styre denne proces, men at afsløre andre prioriteringer, bør være klar til at tackle enhver form for katastrofe. Med andre ord, hvis du ikke håndterer sådanne problemer og håndterer Kanal Istanbul, som vil være den største katastrofe i Istanbul for mig, forbereder du Istanbul til at opleve den største af denne katastrofe. I den henseende vil jeg udtrykke det på ethvert tidspunkt. Lad os lægge alle de processer, der er beskrevet som 'forræderi' indtil i dag; At tage Kanal Istanbul til Istanbul er tusind gange mere forræderi end alle disse forræderi. Disse og sådanne processer er langt fra verdens realiteter, især langt fra den økonomiske situation i dag, og hvor ufølsom overfor at håndtere sådanne processer ved at opleve denne pandemi og glemme den i en proces, hvor sundheds- og sundhedskonceptet er i forkant, langt fra at se menneskers reelle behov. Det er en indikation af indsatsen for at drive landet med en holdning, der langt fra er følelse. Vi ser på denne proces med det øje. ”

"Esenyurt; ZONING FACILITY ”

Esenyurt Tyrkiets største underskrift om katastrofegenopbygning i distriktet i begyndelsen af ​​højdepunkterne İmamoğlu fortsatte som følger:

”Dette er en by skabt af øjnene på trods af alle menneskers råb, alle forskere, arkitekter, ingeniører. Spørgsmålene her er resultatet af traumet skabt af en korrupt udviklingsproces, der er tilladt her ved hjælp af Metropolitan Kommunes autoritet, undertiden ved at krænke Metropolitan Kommunes beføjelser og bruge andre myndigheder. Så tænk over det, du vil tilføje hundreder af tusinder af mennesker omkring en sådan kanal i de sidste femten år. Den årlige befolkningsvækst i dette distrikt er ikke faldet til under 10 tusind i de sidste 15-70 år. Du vil gøre disse, du vil tillade dem; men du vil være ude af stand til at oprette denne kanal. Dette er et tydeligt tegn på ikke at føle en by, at blive ofret for leje så blindt, at den ikke løser andre behov, mens den bryder fiktion af en by. Derfor skal Esenyurt altid afhøres og afhøres. I denne forstand er vi med dig på hvert kørekort, som vores borgmester i Esenyurt vil gå. Jeg ved, at han vil tjene under virkelig vanskelige forhold. "

“İSKİ, EN ERFARENDE INSTITUTION”

İmamoğlu påpegede, at de fokuserede på de forsømte infrastrukturproblemer i byen inden pandemiprocessen og delte information om deres arbejde. Idé understreger, at İSKİ spiller en førende rolle i denne henseende, sagde İmamoğlu:

„İSKİ er fra Ortaköy i områder, der ikke er indtastet KadıköyHan lavede værker, der efterlod spor i mange af vores distrikter fra Kartal til Bakırköy. Naturligvis har det ikke været en indsats for at kaste en plet på disse spor, der har efterladt et præg. Så, KadıköyUnder arbejdet i vores team, der startede indsamlingen af ​​spildevand, der løb i åen i årevis, kanaler, der lavede billige nyheder til at gå til stedet i mundingen af ​​den stinkende strøm i årevis og sige, 'Enten dette sted lugter beskidt, İSKİ har ødelagt dette sted,' de bidrog. Hvorfor bidrog de? Fordi vi kender de allerede begåede fejl. Vi gør vores indgriben på dette område, da vi er på mange områder, som vi har ændret og fornyet på 6 måneder, på 1 år og på 1 år. Forhåbentlig vil livet for nogen af ​​vores mennesker og naboer ikke være en trussel i Haramidere. İSKİ er en erfaren institution i denne forstand. Selv om der tidligere har været nogle navne, der har tjent denne institution, men kun i politikens navn, de har nægtet deres kolleger i fortiden, har vi erklæret, at İSKİ er en ædel institution, at alle, der tjener klogt hver gang, har en plads på vores hoveder, og vi vil fortsætte med at gøre det. Vi vil gøre gode ting med dem. Vores borgmestre er vores rejsekammerater, 39 distriktskommuner er vores rejsekammerater. Ingen skal være i tvivl om, at vi vil gøre det til det højeste niveau at styre denne proces med alle, der er klar til at mødes, gå på kompromis, tale, finde en løsning og gøre en løsning, der gør denne by til en beboelig, grøn og fair byindsats. ”

İmamoğlu takker dem, der bidrog til projektet og ønskede succes, sagde: ”Selvom de har målrettet marts, forventer de ikke klima eller sæson. I den forstand ønsker jeg dem at være motiverede til at forkorte tiden så meget som muligt for at møde de mindst problemer. Jeg ønsker dem at underholde os i en kortere periode, efter at de har afsluttet processen her og afsluttet processen med en moderne position i stedet for de sektioner, der vises i dag. Held og lykke til os alle. ”

Efter talerne blev grundlaget for projektet, der skal løse Esenyurt's oversvømmelsesproblem, lagt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer