Kvalitetspris til JD Power's Hyundai Tucson og Veloster

jd powerdan hyundai tucson og velostera kvalitetspris
jd powerdan hyundai tucson og velostera kvalitetspris

I undersøgelsen af ​​den amerikanske JD Power Quality Report (Hyundai) har Hyundai endnu en gang bevist sin holdbarhed og holdbarhed i sine produkter ved at overgå de dybt forankrede konkurrenter. I alt blev 87.282 køretøjer købt mellem februar og maj i år undersøgt baseret på deres første 90-dages brug. Baseret på interviews med køretøjsejere og detaljerede anmeldelser af køretøjer, dominerede Hyundai-modeller de top tre i deres segmenter. Ekstremt populær på det europæiske marked såvel som i Amerika blev Tucson og Veloster rangeret først i deres klasse. Accent og Elantra opnåede andenpladsen i sedan-segmenterne. For nylig blev Santa Fe fornyet det tredje glatste køretøj i D-SUV-segmentet.


Rapporten, som letter fjernelsen af ​​de fundne problemer og også muliggør produktion af fremtidige modeller med højere kvalitet, består af 223 forskellige spørgsmål. Rapporten inkluderer kun modeller produceret i 2020, mens ni køretøjskategorier blev drøftet. I spørgsmål og anmeldelser stillet til brugerne undersøges infotainmentsystemer, komfortudstyr, sæder, hovedbetjeningsknapper, multimedieskærme, ventilationssystemer, aktive køreassistenter, generelle kørefunktioner og motorer til de fineste detaljer.

JD Power er en uafhængig og global organisation inden for forbrugerindsigt, konsulenttjenester og data og analyse. JD Power, der spillede en meget aktiv rolle i kundetilfredshed og køb af køretøjer, blev grundlagt i 1968. JD Power har regionale filialer ud over Amerika, der betjener Asien og Stillehavet og Europa.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar