Lexus vises på den røde tæppe på filmfestivalen i Venedig

lexus dukker op på venice film festival rød
Foto: Hibya

Premium bilproducent Lexus er igen blevet det officielle køretøjsmærke på Venice Film Festival, der afholdes 2.-12. September 2020. Lexus, som det officielle køretøj på den 77. Venedig Film Festival, der afholdes i Venedig Lido, vil være ved siden af ​​berømte navne på den røde løber.


Organisationen, som følges nøje af hele verden, vil ledsages af 36 biler. Super Coupe LC Convertible, der åbnes fra det brede produktsortiment af Lexus, vises på alle SUV-modeller og ES sedan røde løber sammen med LC Coupe, 100 procent elektrisk UX 300e. Lexus 'elektriske køretøj UX 300e vil være i forkant i hele organisationen for at fremvise mærkets vision.

Efter at have et tæt forhold til biografens verden vil Lexus fortsætte med at vise sin folkorienterede og innovative tilgang. Han vil fungere som Cate Blanchett International Jury President på filmfestivalen i Venedig, hvor Lexus har været den officielle køretøjspartner i de sidste fire år. Den italienske skuespillerinde Anna Foglietta udfører åbnings- og afslutningsceremonierne for festivalen.

Forberedelse på at give en unik oplevelse til berømte navne, vil Lexus tage denne specielle festivaloplevelse videre med sin opmærksomhed på detaljer, høj kvalitet, udførelse og komfort.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar