Meteksan underskrift i Republikken Korea sårforsvarssimulator

meteksansk forsvarssignatur i republikken korea sårforsvarssimulator
meteksansk forsvarssignatur i republikken korea sårforsvarssimulator

Meteksan Defense fortsætter med at levere nye projekter, levere sine projekter til tiden, kvaliteten af ​​dets produkter og den tilfredshed, som brugerne skaber efter salgsstøtteaktiviteter. Meteksan Defense vil tilbyde design og konsulentstøtte til den nye Republik Korea Korea sårforsvarssimulator.


Meteksan Defense, som har den mest opdaterede og moderne løsning inden for sit felt med Wound Defense Simulator-løsningen, der er udviklet til marinens behov, tilføjede Republikken Korea til denne simulator til kunderne med den kontrakt, der blev underskrevet i 2017. Efter den første sårforsvarssimulator, der arbejdede med et firma beliggende i Republikken Korea og afsluttet i 2019, blev det andet sårforsvarssimulatorprojekt lanceret som en del af behovet for flådestyrkens kommando over Republikken Korea. Meteksan Defense underskrev en design- og rådgivningskontrakt for simulatoren, der skal bygges i Republikken Korea.

Hovedformålet med sårforsvaret er at sikre evnen til at flytte til den nærmeste vedligeholdelses / reparationshavn ved fortsat at give mobilitet i tilfælde af skader på skibet. Til dette formål; Skaden skal tages under kontrol og fjernes så hurtigt som muligt. For at opnå dette skal skibets personale modtage sårforsvarsuddannelse i overensstemmelse med de ønskede standarder, og denne træning udføres i et realistisk træningsmiljø kaldet Wound Defense Simulator i verden.

Wound Defense Simulator designet og produceret af Meteksan Defense og tilbudt til nøglefærdige brug; giver et træningsmiljø for skibets besætning under forberedelse til sårforsvar i overensstemmelse med internationale og maritime standarder. Flådestyrkerne fra 4 forskellige lande i verden har foretrukket Meteksan Defense efter deres Wound Defense Simulator behov. Dette gjorde Meteksan Defense til en leder i Wound Defense Simulator i verden. Det faktum, at Meteksan Defense har vundet alle bud, der er åbne for international deltagelse inden for området Wound Defense Simulators over hele verden, beviser sin ledende position.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar