Minister Karaismailoğlu, undersøgelse fundet i Palandöken Logistics Center

minister fandt anmeldelse i palandoken logistikcenter i karaismailoglu
Foto: Ministeriet for transport og infrastruktur

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i åbningsceremonien for "CAT 3A" -systemet etableret i Erzurum lufthavn. Minister Karaismailoğlu understregede, at Erzurum har den mest fremtrædende lufthavn efter Ankara og Istanbul med hensyn til funktioner, "Selv under dårlige vejrforhold vil de største fly kunne lande i lufthavnen komfortabelt."


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, fungerer som broer mellem Asien og Europa, og Tyrkiets jernbaneundersøgelser fandt Palandöken i Erzurum Logistics Center beliggende i store bidrag til netværket. Sagde transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der gør her, '' der tjener som broer mellem Asien og Europa og til Tyrkiets jernbanenetværk i centre med store bidrag, er lastbæreevnen i 2023 på 5 millioner tons mål at fjerne «sagde han.

Transportminister undersøger Erzurum-investeringer på stedet

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i åbningen af ​​"CAT 3A" -systemet installeret i Erzurum lufthavn. Karaismailoğlu, der besøgte guvernørskabet i Erzurum og underskrev guvernørens æresbog efter åbningsceremonien, mødtes med guvernør Okay Memiş i et stykke tid. Minister Karaismailoğlu, der modtog detaljerede oplysninger om investeringsprojekter i byen, undersøgte derefter vejarbejdet mellem Erzurum City Hospital og guvernøren og modtog information fra den 12. regionale direktør for motorveje, Esat Palamut Partal.

Efter at have gennemført undersøgelser ved Erzurum bykryds og på krydset med forskellige niveauer af Mevlana-broer, modtog minister Karaismailoğlu, der blev borgmester for Metropolitan Municipality, information om tjenesterne i Erzurum fra borgmesteren Mehmet Sekmen og kom til AK-partiets provinsielle direktorat og mødtes med partimedlemmerne. Karaismailoğlu mødtes med AK-partiets provinsformand Mehmet Emin Öz.

“Vi investerede over 11 milliarder lira i Erzurum”

Karaismailoğlu, der afgav redegørelser til journalister under sit besøg i AK-partiets provinsielle direktorat, mindede om, at han kom til Erzurum i juni og fastlagde problemerne i Erzurum lufthavn, der havde en urolig proces. Karaismailoğlu udtrykte, at Erzurum-folk mødtes med den mest fremhævede lufthavn uden for Ankara og Istanbul inden slutningen af ​​juli, at selv de værste flyvemaskiner let kan lande i Erzurum Lufthavn. Minister Karaismailoğlu, der sagde, at borgerne arbejder hårdt for at forbedre deres livskvalitet, sagde: ”Vi har 22 projekter i Erzurum. Jeg håber, at vi vil gøre vores bedste for at afslutte dem så hurtigt som muligt. Vi investerede over 11 milliarder tyrkiske lira i Erzurum. Disse fortsætter i fremtiden. Disse projekter vil blive afsluttet og evalueret, og vi vil præsentere dem for deres tjenester i et program værdigt for Erzurum-folk. Mens der kun er 50 kilometer opdelte veje foran AK-partiets regeringer over Erzurum, er der nu over 600 kilometer opdelte veje. ”

Minister Karaismailoğlu, der afholdt møder i guvernøren og hovedstadskommunen, besluttede, at de identificerede nye behov i overensstemmelse med Erzurums behov, og efter besøg af AK-partiets borgmester, guvernør Okay Memiş, Erzurum-borgmesteren Mehmet Sekmen, AK-partiets deputerede Recep Akdağ og Selami Altınok, AK-partiets provinspræsident Mehmet Emin Öz og distrikts borgmestre kom til Palandöken Logistics Center i Aziziye-distriktet. Ved Palandöken Logistics Center tog han information om centret fra Tacettin Bayraktutan, viceadministrerende direktør for jernbanedriftens driftsleder, og foretog anmeldelser. Karaismailoğlu, der drøftede centerets nuværende situation og modtog udtalelser om prioriterede spørgsmål for at nå et bredere tjenesteområde, udvekslede oplysninger om nye regler for at lytte til kravene om at øge centrets potentiale og blive brugt mere aktivt i fremtiden.

Palandöken logistikcentres belastningskapacitet vil stige til 2023 millioner tons i 5

Her i udsagn Karaismailoğlu, '' Tyrkiets jernbanenet Palandöken Logistic Center over de vigtige stop i Asien og henleder opmærksomheden på de vigtige logistiske opgaver, der er udført i samhandelen mellem Europa leveret. Palandöken Logistics Center, som blev åbnet i 2018 i Erzurum, som har en strategisk position med hensyn til handel i lande som Aserbajdsjan, Iran, Georgien, Nakhichevan Autonome Republik og Armenien, er et af de vigtigste stop for godstransport fra Asien til Europa. Grundlæggende told- og logistikydelser samt socialt servicecenter, der var godt præsenteret, belastningerne fra forskellige lande og i Tyrkiet samt udførelse af transplantation i verden overført til byen, hvor havnehavnen. tjener som broer mellem Asien og Europa og til Tyrkiets jernbanenetværkscentre placeret i store bidrag, bæreevnen på 2023 millioner tons i 5 med det formål at fjerne ”sagde hun.

Efter at have besøgt Palandöken Logistics Center tog minister Karaismailoğlu, som ikke forsømte at mødes med Erzurum AK-partiets kvindergrene, fotografere med kvinder fra AK-partiet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar