Minister Karaismailoğlu åbnede Erzurum lufthavn CAT3-system

minister Karaismailoglu erzurum lufthavn åbnede kattsystemet
minister Karaismailoglu erzurum lufthavn åbnede kattsystemet

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu vedrørende "CAT 3A" -systemet installeret i Erzurum lufthavn, "Nu vil det være muligt at lande på Erzurum lufthavns landingsbane sikkert, selv når synligheden er meget begrænset på grund af tåge." sagde.


Minister Karaismailoğlu, der kom til Erzurum for forskellige kontakter, deltog i åbningen af ​​CAT 3A-systemet oprettet i Erzurum lufthavn for at forhindre flyaflysning på grund af tåge.

Minister Karaismailoğlu, der blev hilst velkommen af ​​den vandbro, der blev dannet af brandmænd ved landing af den nye bane i lufthavnen af ​​ministeriets fly, afholdt en pressekonference før åbningen.

Karaismailoğlu Minister, i sin tale her, sagde Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan, at i 18 år fortsatte et større transportbevægelse resolut.

“Hvis der er infrastruktur, er der liv”

Karaismailoğlu udtrykte, at de har ændret ansigtet til land, jern, sø og luftveje med gigantiske projekter, der har åbnet en ny æra på dette felt i landet.

”Hvis der er infrastruktur, er der beskæftigelse, handel, uddannelse og civilisation. Kort sagt, hvis der er infrastruktur, er der liv. I dag har vi en lykkelig dag i Erzurum. Erzurum er en provins med en strategisk placering på Kaukasus-korridoren, der åbner sig til Europa og Centralasien. Erzurum, der ligger på handelsruten Iran-Trabzon, er også et handelspotentiale og et industrielt center med højt potentiale. Derfor er ethvert projekt, der vil styrke Erzurum inden for transportområdet, meget vigtigt for os. ”

Karaismailoğlu erklærede, at borgerne i Erzurum producerer projekter for at få en højere livskvalitet og et transportnet i verdensklasse, og at han følger de igangværende projekter i byen nøje.

Karaismailoğlu erklærede, at borgerne støder på uønskede situationer på grund af de fly, der ikke kan lande i Erzurum lufthavn, især under vinterforhold, og sagde:

”Erzurum-folk ventede på en løsning på deres klager. I denne sammenhæng er vi begyndt at arbejde på opførelsen af ​​CAT 3A, som giver en sikker landing for flyene, herunder Erzurum lufthavn, inklusive den tunge tåge, og har med succes afsluttet dette fra i dag. Vi lagde asfalt igen på vores 3 810 meter lange og 45 meter brede bane. Da motorerne i vores flyvåben er tættere end civile fly, har vi dækket vores landingsbane under hensyntagen til kravet om at bruge geokompositmaterialer af udenlandsk oprindelse. ”

Flyene lander let i Erzurum, selv i den tunge tåge om vinteren

Karaismailoğlu forklarede, at de har afsluttet hele asfaltprocessen for landingsbanen den 16. juli, og sagde, at de har etableret det elektriske system den 25. juli.

Karaismailoğlu sagde, at de har erstattet alle specielle belysningsarmaturer med nye, ”det vil være muligt at lande på Erzurum lufthavns landingsbane sikkert, selv når synligheden er meget begrænset på grund af tåge.” sagde.

Karaismailoğlu, som ministeriet, forklarede de investeringer, de har foretaget i byen hidtil, og sagde: ”Vi har brugt cirka 11 milliarder 412 millioner tyrkiske liras på Erzurums transport- og kommunikationsinfrastruktur. Erzurum, som kun har 2003 kilometer opdelte veje i 49, er 561 kilometer med de nuværende opdelte veje. Vi forbinder Erzurum til Erzincan og Ağrı med en 611 kilometer delt vej, hvorfra hvorfra. Selvfølgelig forlader vi ikke vores arbejde her. Vores vejbygningsarbejder fortsætter på 20 forskellige ruter. ” brugte udtryk.

Efter talerne åbnede minister Karaismailoğlu landingsbanen, hvor CAT 3A-systemet blev installeret ved at skære bånd sammen med guvernøren Okay Memiş, Metropolitan Mayor Mehmet Sekmen, AK Party Erzurum deputerede Recep Akdağ og Selami Altınok.

Minister Karaismailoğlu undersøgte derefter banen med sine ledsagende mennesker og modtog information fra myndighederne.

AK-partiets provinsformand Mehmet Emin Öz, MHP-provinspræsident Naim Karataş, institutionens direktører og distrikts borgmestre deltog også i åbningen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar