Offentlig transport med broer og motorveje gratis under Eid

offentlig transport med broer og motorveje i løbet af ferien
Foto: marmaray

På grund af Eid al-Adha vil motorveje tilknyttet hoveddirektoratet for hovedveje, Martyrs Bridge 15. juli og Fatih Sultan Mehmet Bridge passere være fri fra midnat torsdag den 30. juli indtil 4:07.00 tirsdag den XNUMX. august.


Ligeledes vil der ikke blive opkrævet noget gebyr for offentlig transporttjenester, der udføres af kommunerne og deres organisationer og virksomheder, fra Başkentray og Marmaray-flyvninger indtil midnat fredag ​​den 31. juli indtil midnat mandag den 3. august.

I henhold til den afgørelse, der blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende med formandskabets beslutning: ”På grund af Eid al-Adhas ferie; 30. juli 2020 på torsdag, timer efter midnat (nat forbinder onsdag til torsdag) fra 00.00. august 4 tirsdagstimer indtil 2020:07.00, omfanget af 8 dateret og 6 nummereret lov, bortset fra byggeri-overførsel projekter udført De, der drager fordel af motorveje under ansvar af Generaldirektoratet for Highways og Martyrs Bridge 1994. juli og Fatih Sultan Mehmet Bridge,

De, der drager fordel af offentlig transport, der udføres af Başkentray og Marmaray, kommuner og deres fagforeninger, institutioner og virksomheder, der starter fra 31:2020 fredag ​​den 00.00. juli 3 (natten, der forbindes torsdag til fredag) indtil mandag 2020. august 24.00, XNUMX:XNUMX,chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar