Et projekt til at overleve EGO-transport

projekt for at komme igennem egoet i transport
projekt for at komme igennem egoet i transport

Ankara Metropolitan Municipality føjede endnu en til sine folkorienterede og miljøvenlige projekter. EGOs generaldirektorat indser “Line and Operation Optimization Project” for at sikre bæredygtig mobilitet, for at reducere trafikken i byen, for at reducere kulstofemissionerne fra trafikken og for at give en mere komfortabel transport. På grund af coronavirus-udbruddet vil projektet, hvis protokolsigneringsceremoni blev realiseret gennem videokonferencer, blive gennemført sammen med det amerikanske agentur for handel og udvikling med tilskud af SAS.


Ankara Metropolitan Kommune fortsætter med at bringe menneskerorienterede og naturbeskyttende projekter sammen med hovedstaden.

“Line and Business Optimization Project”, som er et af de prioriterede projekter for Metropolitan Mayor Mansur Yavaş, implementeres af EGOs generaldirektorat. Projektet på 2,5 millioner dollars finansieres af det amerikanske agentur for handel og udvikling (USTDA) og SAS-firmaet.

EN NY ALDER I TRANSPORT

EGO-generaldirektør Nihat Alkaş, der deltog i protokollesigneringsceremonien, der blev afholdt gennem videokonferencer på grund af COVID-19-processen, takket være line og forretningsoptimering;

  • Automatisk omplanlægning med kunstig intelligens,
  • Ruter,
  • Fly,
  • Aftaler med bus og fører,
  • Prioritetsomkostninger,
  • Prioritering af rejsetid,
  • Død kilometertal,
  • Fordeling af servicekvalitet efter dage og timer,
  • Nødsscenarier og operationelle processer

Han forklarede, at det sigter mod at blive udført på grundlag af effektivitet.

EGOs generaldirektør Nihat Alkaş sagde, at de sigter mod at tilbyde en mere komfortabel transport til beboere i Ankara, og sagde: ”Vi realiserer dette projekt fuldstændigt gennem tilskudsressourcer. "Tilskuddet på 2,5 millioner dollar (17 millioner TL) dækkes af det amerikanske agentur for handel og udvikling og SAS-selskabet."

KOMMISSIONENS MILJØprøve

Alkaş gav udtryk for, at de ønsker at lette borgernes liv ved at øge komforten i den offentlige transport i hovedstaden følgende oplysninger:

"Mens vi leverer offentlige transporttjenester, vil vi reducere miljøforurening i Ankara, reducere kulstofoptagelse, give mere energieffektivitet og gøre det muligt for Ankara-beboere at nå deres destination mere komfortabelt."


Vær den første til at kommentere

Yorumlar