Sightseeing-ture startet

Sightseeing-ture startet
Sightseeing-ture startet

Udflugter blev lanceret på Samsunum-1, Samsunum-2 og Samsunum-3 skibe fra Samsun Metropolitan Municipality, hvis fly blev stoppet inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger.


Samsunum-1 beliggende på kystvejen, Samsunum-2 tjener i Ayvacık og Samsunum-3 i distriktet Vezirköprü startede udflugter ved at overveje den sociale afstand og maskeregel.

FORANSTALTNINGER I toppen

Samsun Metropolitan Municipality Anakent Turizm Ltd.Şti mindede om, at alle forholdsregler blev truffet på grund af epidemien, og at der blev udført regelmæssig desinfektion på skibene. General Manager Fatih Karaçor sagde: ”I begyndelsen af ​​foranstaltningerne kommer brugen af ​​masker, hygiejnebestemmelser og social afstand på spidsen. Siddearrangementet for passagererne blev justeret i henhold til reglerne for social afstand. Maskerede udflugter tillades aldrig under ekspeditionerne. Fred i sindet for alle vores borgere. Som i enhver virksomhed prioriterer vi vores borgeres helbred i skibsrejser. Jeg inviterer alle Samsuns mennesker, der vil nyde havet med båden på ture. ”

Ved kysterne i Doğupark, Batıpark og Atakum, 7 gange om ugen, to flyvninger mellem 1:15.00 og 18.00:2 på Samsunum-14.00-skibet, to flyvninger mellem 16.00:3 og 13.00:15.00 på Samsunum-17.00-skibet og tre flyvninger mellem 3:XNUMX, XNUMX:XNUMX og XNUMX:XNUMX på Samsunum-XNUMX-skibet. . Derudover har alle XNUMX skibe varme og kolde drikke.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer