Generaldirektoratet for Skovbrug for at rekruttere 700 faste arbejdstagere

Generaldirektoratet for Skovbrug udgør faste arbejdstagere
Generaldirektoratet for Skovbrug udgør faste arbejdstagere

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes på ansættelse af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer, i den provinsielle organisation af Generaldirektoratet for Skovbrug, Konstruktionsmaskinsoperatøren 200, Grader Operator 200, Gravemaskine Operator 200, Dozer Operator 60 og Tractor Operator 40 i alt 700 faste arbejdstagere (faste) vil blive ansat.


Generelle og særlige betingelser og anden information, der skal søges hos kandidater, vil blive specificeret i İŞKUR åbne stillinger. Disse meddelelser vil blive offentliggjort på İŞKUR mellem 04-10 / 08/2020. Kandidater, der opfylder betingelserne i meddelelsen, indgiver deres ansøgninger gennem İ KUR under meddelelsen.

Kandidater vil blive inviteret til mundtlig og anvendt eksamen, fire (fire) gange mere end antallet af stillinger, der er angivet i stillingsopslaget. Disse kandidater bestemmes i henhold til resultatet af det lodtrækning, der skal drages før en notar. Sted og dato for partiet vil blive specificeret i İŞKURs åbne jobmeddelelse og vil også blive annonceret på webstedet for det relevante regionale direktorat for skovbrug. Med hensyn til dette vil der ikke blive givet nogen anmeldelse til kandidaternes adresser med skriftlig anmeldelse. Prøveperioden for alle stillinger, der skal meddeles, er to måneder i overensstemmelse med arbejdsretten nr. 4. Alle oplysninger om ansættelsesprocessen, de dokumenter, der skal anmodes om fra kandidaterne, og placering og dato for mundtlig og anvendt eksamen vil blive annonceret på webstedet for de regionale direktorater. Ansøgningerne fra kandidaterne, der forstås som ikke har opfyldt kravene i kravene, kan afsluttes af administrationen på alle trin i meddelelses-, udvekslings-, undersøgelses- og ansættelsesprocesser.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar