Spanien Pajares Tunnel Security og SCADA Systems budresultat

Pajares tunnel
Pajares tunnel

Det spanske infrastrukturfirma ADİF vandt bud på Alstom, Indra og Constructora San Jose Consortium om levering og installation af sikkerheds- og SCADA-systemer til 49,7 tunneler på den nye 12 km Pajares linje mellem Spaniens La Robla og Pola de Lena. . Efter at have underskrevet kontrakten for i alt 53 millioner euro inkluderer konsensus også den 25 km lange Pajares-tunnel, som udgør en del af den fremtidige højhastighedslinje i León-Asturias!


Kontrakten dækker ventilations- og slukningssystemer, branddøre, nødradio og gasdetekteringssystemer. Alstom leverer strømforsyninger, og dens systemer vil blive brugt i integration med ADİFs SCADA-system.

Om Pajares Tunnel

Pajares Railway Tunnel er det to par på 24.667 m lange jernbanetunneler bygget under Puerto de Pajares-passet i de spanske Cantabrian-bjerge. Tunneler vil være på AVE-linjen fra VALLADOLID til GIJÓN, men kan også bruges af godstog i fremtiden. Tunnelerne er i øjeblikket påvirket af den store vandlækage, der forsinker dens færdiggørelse. Tunnelerne forventes i øjeblikket at være færdige i 2020 og åbnes for passagertrafik i 2021. Oprindeligt, skønt begge tunneler kun var egnede til jernbaner med høj hastighed i standardkaliber, ændrede planerne midstrukturen til det iberiske kaliber dobbeltkaliber til brug i lasten.

Til sidst er det nødvendigt med 25 kV vekselstrøm, men det er ikke klart, om dette system vil blive installeret på åbningsdatoen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar