Løn til embedsmand og pensionering Øg priserne!

stigning i tjenestemand og pension
stigning i tjenestemand og pension

Med de inflationsdata, der er bebudet i dag, er stigningen i inflationen, som vil blive reflekteret over lønningerne for millioner af embedsmænd og pensionister, også blevet bestemt. Lønningerne blev forhøjet med 4 procent i overensstemmelse med den kollektive overenskomst, der blev implementeret i første halvdel af dette år. Inflationsstigningen for embedsmænd, Tyrkiet Statistisk Institut, øjet (TSI) vendte sig mod inflationssiffrene for 3. juni, der blev annonceret i juli. Fra juli 2020 annonceres den laveste pension (arbejdstager, tjenestemand) og den højeste SSI, Bağ-Kur (arbejdstager, embedsmand). Her er de lønninger, der skal udbetales i 2020, og de laveste, højeste SGK-, Bağ-Kur-lønninger og lønforhøjelser ...


Det tyrkiske statistiske institut annoncerede inflationstal for juni. Forbrugerprisindeks (CPI) steg med 12,62% årligt og 1,13% månedligt. Lønningerne til embedsmænd og pensionister blev også bestemt. Tjenestemænd og embedsmænd vil modtage 1,75 inflationsforskel. Bağ-Kur og SSK-pensionister vil modtage 5,75 lønforhøjelser.

Juni blev oplyst

I Tyrkiet var KPI (2003 = 100) i juni 2020, en måned på månedens procentdel 1,13 sammenlignet med december året før 5,75 procent, så 12,62 og ti sammenlignet med samme måned året før og to måneder sammenlignet med gennemsnittet Der var en stigning på 11,88 procent. I Izmir i CPI (2003 = 100) i juni 2020 var 0,98 procent sammenlignet med den foregående måned, 6,19 procent sammenlignet med december året før, 13,28 procent og tolv måneder sammenlignet med den samme måned året før Der var en stigning på 12,80 procent sammenlignet med gennemsnittet.

  • I juni 2003, KPI (100 = 2020) 1,13% sammenlignet med den foregående måned, 5,75% sammenlignet med december året før, 12,62% sammenlignet med den samme måned året før og 11,88% i henhold til gennemsnittet på tolv måneder Der var XNUMX stigninger.
  • D-PPI (2003 = 100) I juni 2020 var 0,69% sammenlignet med den foregående måned, 6,89% sammenlignet med december året før, 6,17% sammenlignet med samme måned året før og 7,74% i henhold til gennemsnittet på tolv måneder Forøget med XNUMX.

Ifølge de tal, der er bebudet af TURKSTAT, vil embedsmænd og pensioner stige med 6 procent, hvilket er inflationen realiseret i de første 5,75 måneder. Således forekom en inflationsforskel på 1,75 procent i lønningerne til embedsmænd og pensionister. Kontorist får et 1.75 procent inflationsgap. Arbejdstagere og Bağ-Kur-pensionister får 5.75 procent stigning.

I overensstemmelse med tariffaftalen beregnes inflationsforskellen i 6-måneders skiver. I de første 2020 måneder af 6 blev lønningerne hævet med 4 procent i overensstemmelse med dommernes afgørelse. I første halvdel af dette år gives forskellen i inflationen til embedsmænd såvel som den del, der overstiger 4 procent af inflationen.

Inflationen i den 5-måneders periode, der dækker januar-maj, var 4,57 procent. Officerer havde allerede muligheden for en inflationsforskel på 0,57 point.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar