TCDD Izmir gør museets besøgende historie af tyrkiske jernbaner

tcdd izmir for at vise sine besøgende historien om tyrkiske jernbaner
tcdd izmir for at vise sine besøgende historien om tyrkiske jernbaner

Revideret af Republikken Tyrkiets statsbaner, nye kontroller, der åbnede sine døre for at genvinde borgerne med det sociale liv, og skyline af byens største TCDD İzmir-museum, gør det to rejser i historien til besøgende.


Bygningen, der blev bygget i 1800-tallet af de engelske handlende i Alsancak med en arkitektonisk stil kaldet “Bağdadi”, blev brugt som lager i en periode. Bygningen, der senere blev brugt som en administration af det britiske selskab, blev betragtet som logi for lederen af ​​Izmir-Aydın Ottoman Railway Company i 1860'erne.

Den historiske bygning, der ligger ved siden af ​​jernbanerne efter nationaliseringen og har været brugt som logi i 5 år med de samme arkitektoniske træk, blev organiseret som et "Museum and Art Gallery" i 1990.

På første sal på museet er der værker udstillet i sektionerne bestående af kommunikations-, trækkraft- og vejrum. I kommunikationsrummet vises telegrafmaskiner, telefoner, containere med flydende batterier, der producerer elektricitet ved hjælp af blåsten, teleemprimere, telex-enheder, radioer og deres perifere enheder og kommunikationsdokumenter, både i reguleringen af ​​togtrafik og i virksomhedskommunikation.

I trækrammen er de mekaniske og elektriske dele af trækkede og bugserede køretøjer, der ejes af TCDD, navnene på de første to damplokomotiver, der er produceret i vores land, “Bozkurt” og “Karakurt”, chassamodeller, motortværsnit, der danner trækrammen, passager- og gods bildele Vedligeholdelses- og reparationsmaterialer udstilles.

I Road-rummet på vores museum udstilles værktøjer og jernbanematerialer, der er brugt i vedligeholdelse og reparation af jernbanekonstruktion, og det telt, som arbejderne har brugt til husly under ikke-arbejdstid, og træet, der bruges til at imødekomme vandbehovet i marken.

På anden sal i vores museum er der Gar Manager-lokalet, Movement Officer-lokalet, Office of Ticket Officer, Health-sektionen og Demirspor-sektionerne, og værkerne her udstilles.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar