TCDD İzmir Port Marine Forurening Nødberedskabsøvelse

tcdd izmir havn havforurening beredskabsøvelse
tcdd izmir havn havforurening beredskabsøvelse

UZMAR, der leverer nødsituation til havforurening ved at indsætte udstyr og personale til TCDD İzmir Port; TCDD afholdt en nødsituationsøvelse med havforurening i Izmir Havn.


Øvelsen blev gennemført i koordinering med UZMAR Team og Serdar GÖRÜR, Izmir havnens driftsleder, TCDD.

UZMAR-teamet, der handlede med scenarieudslæt, gjorde de nødvendige opdagelser med bådene, og scenariforurening blev taget under kontrol ved at lægge barrierer placeret på molen i havet. På den anden side mobiliserede TCDD alle relevante afdelinger, især Izmir Havn Miljøenhed, og leverede nødvendige logistik, sikkerhed og andre supportaktiviteter. Derefter blev forureningsindsamlingsfasen igangsat, og skimmer / skrabere blev lanceret, og forureningen, der blev opsamlet fra havoverfladen, blev overført til flydende lagertanke. Affald, der blev overført til de flydende lagertanke blev sendt til licenserede affaldsmodtagelsesfaciliteter med mulighederne og kapaciteterne i TCDD İzmir Port, og applikationen blev afsluttet.

Med denne øvelse blev det set, at samarbejdet, kommunikationen og koordineringen mellem UZMAR og TCDD İzmir Havn er meget god og forberedt på de spild, der kan forekomme i havnen.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar