Autoriseret Union Transport Officer-Du blev i TÜRASAŞ

Autoriseret Union Transport Officer-Du blev i TÜRASAŞ
Foto: Transportchef-Sen

Transport Officer-Sen, der har været den autoriserede generalunion i transportservicegrenen i 9 år, blev den autoriserede fagforening i TÜRASAŞ, som blev inkorporeret af TCDD, ved at inkorporere TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜDEMSAŞ.


TCDD, hvilket af dets datterselskaber, i Sakarya, Tyrkiet Wagon Industries Inc. (TÜVASAŞ), i Eskisehir, Tyrkiet Lokomotive and Engine Industry Inc. (Entreprenøren) og Turkey Railway Machines i Sivas Industries Inc. (TÜDEMSAŞ) Turkey Rail som en statsøkonomisk virksomhed ved at kombinere System Utilities Industry Corporation (TÜRASAŞ), mens den etablerede og generaldirektorat for præsidentdekretet Mustafa Copywriter blev udnævnt.

Med hensyn til det samlede antal medlemmer i de tre TCDD-tilknyttede virksomheder, der udgør TÜRASAŞ, blev Transport Officer-Sen den autoriserede fagforening i TÜRASAŞ med det højeste antal medlemmer.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar