UZMAR afholdt øvelse i Aliağa Nemrut-bugten i SOCAR-terminalen

uzmar aliaga nemrut holdt en øvelse i den mørke socar-terminal
uzmar aliaga nemrut holdt en øvelse i den mørke socar-terminal

SOCAR Terminal beliggende i Aliağa Nemrut Bay udførte sommerhavsforurening beredskabspraksis under koordinering af UZMAR Maritime, som er en autoriseret organisation.


Forurening oprettet af scenariet; Det blev holdt under kontrol ved hjælp af barrieren og andet hjælpeudstyr, der er stationært ved terminalen. Indsamlings- og opbevaringsprocesser blev udført ved hjælp af søskøretøjer, skrabere og opbevaringstanke, og det indsamlede affald blev sendt til godkendte affaldsmottagefaciliteter.

Øvelsen blev afsluttet på cirka 2 timer under operationel ledelse af UZMAR og SOCAR Terminal embedsmænd. Med denne øvelse blev det igen set, at samarbejdet, kommunikationen og koordineringen mellem UZMAR og SOCAR-terminalen er meget god, og at den er forberedt på den forurening, der kan forekomme i terminalen.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar