Ny normal øger virksomhedernes efterspørgsel efter cybersikkerhed

Industrielle instrumenter i fabrikken med cyber- og fysiske systemikoner, Internet of Things-netværk, smart fabriksløsning. Industri 4.0-konceptbillede.

Fabrikker har i den nuværende periode oplevet, hvor vigtigt det er at få adgang til processtyringssystemer eksternt. Det vigtigste punkt ved fjernadgang til kontrolsystemer er, at denne forbindelse er beskyttet mod cyberangreb.


At kunne levere fjernbetjening giver fabrikker mange fordele. For at få adgang til kontrolsystemer eksternt skal disse kontrolsystemer være forbundet til fabriksnetværk. Når der er forbindelse til fabriksnetværk, er der store bekymringer i IT-afdelingen, især med hensyn til cyberangreb, som er steget for nylig og udgør en trussel for virksomhederne.

Der er forskelle mellem OT OG DETS CYBER-SIKKERHED

Arbejde og krav i fabrikker til OT (Operational Technologies) cybersikkerhed, som sikrer sikkerheden i industrielle kontrolsystemer som PLC og SCADA, er steget.

OT- og it-cybersikkerhedsapplikationer adskiller sig meget fra hinanden. IT-cybersikkerhedsapplikationer fungerer ikke på OT-siden. Protokollerne i OT, det vil sige de netværk, hvor industrielle kontrolsystemer bor, er forskellige fra IT-verdenen. Opførelsen af ​​den anvendte cybersikkerhedssoftware er også helt anderledes.

FRA JERNSTÅL TIL ENERGI, FRA AUTOMOTIV TIL MAD ...

CyberX, en af ​​branchens førende virksomheder, der leverer produkter til ICS og IoT cybersikkerhed; Det tjener sektorerne med sine forskellige referencer fra petrogas til jern og stål, energi til mad, bilindustrien til glasindustrien.

I Tyrkiet distributør i processen; fortsætter med at implementere mange projekter med CyberX ved at tilbyde ingeniør- og applikationstjenester.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar