1056 meter bloktog afgang fra Kina i Izmit

blokertog start fra toget er i imit
blokertog start fra toget er i imit

Baku-Tbilisi-Kars (BTK) som den vigtigste del af Iron Silk Road, også kaldet Central Corridor jernbanelinje bestående af over 1056 meter ud fra Kina, har nået 5 blokke fra toget til Tyrkiet.


Kina fra kæmpetoget den rigtige vej den 20. juli i Tyrkiet, Georgien / 30. juli 2020 Ahilkelek fra 09.00 beløb sig til Kars, som optræder i Georgien / Ahilkelek Köseköy / Izmit-stier til at omfatte toldprocedurer normalt i stedet for 70 timer Han afsluttede det på 52 timer og gentog sin gamle rekord.

Toget, der vejer 01 tons, bestående af 2020 containere, der ankommer til Köseköy kl. 9.00 den 50. august 1.992, har den længste importtogsfunktion, der passerer gennem jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars med en længde på 1.056 meter.

Toget, der er fyldt med 50 fod på 40 fod containere, inkluderer hovedsageligt medicinsk udstyr såsom elektronisk udstyr og masker, samt 4 containere fra Tyskland og Italien.

Sino-Izmit Transport falder om 10 dage

Baku-Tbilisi-Kars og "Central Corridor" gennem Kina (Xi'an) - Tyrkiet (Izmit-Kosekoy), der for nylig pied på togens rute, planlægges at gennemføre deres gennemsnitlige tid på 10 dage.

-Tyrkiet 100 år i Kina kører 200 bloktog igen næste år

Andre mål inkluderer drift af 100 blokke af træning to gange om ugen og 200 blokke af træning årligt det følgende år.

Kina planlægger at flytte 30 procent af sin jernbanegodstransport til Europa gennem Rusland til den midterste korridor. Således omtales det som den nordlige linje mellem Kina og Rusland (Sibirien) - 5 Europa realiserede årligt gennem Hviderusland tusind 500 tog tog flyttet i første omgang tusind år, derefter skal det transporteres gennem Tyrkiet tusind 500 gang, det bliver sagt.

Venter på nye poster

TCDDs generaldirektorat for transport samarbejder fortsat med landene i regionen for at gøre BTK og Mellemkorridoren (TITR-Trans Caspian International Transport Association) mere aktive i samarbejde med Ministeriet for Transport og Infrastruktur.

TCDD Tasimacilik reducerer toldklarering til 10-15 minutter pr. Tog inden for rammerne af ”Forenklet procedure” i samarbejde med toldministeriets handelsministerium, mens BTK sikrer implementering af fælles tariffer i overensstemmelse med markedsforhold med aftaler med ruteland. Med disse regler forventes mange nye poster i den stigende godstransport i BTK og Mellemkorridoren.

Speed ​​Record Broke med 12 dage

Som du vil huske, organiserede det transkaspiske internationale transportkorridorskonsortium af Xi'an-mellemledet gennem Köseköy / Izmit (Tyrkiet) den tredje togstation, indtil han brød en hastighedsrekord på to spor. Toget nåede Izmit Köseköy Station på 12 dage efter at have krydset Khorgoz-Kazakhstan (Altınkol) grænsen ved Khorgoz (Kina) krydsningsstedet.

fra Baku i Aserbajdsjan til havnen i Container Handling Beyuk-cut station i stedet for de almindelige 24-timers rekordniveauer set inden for 14 timer i stedet for 70 timer er normalt udpegede stier i Tyrkiet Tyrkiet containertog havde oversteget 50 timer. Den kommercielle hastighed, der gennemsnitlig var 28 kilometer i disse transporter, steg til 42 kilometer.

n vejen mod Tyrkiet 6. og 7. tog med nogle af Marmaray jernbanevogne gennem blokke Istanbul /Halkalıvil blive leveret derfra til Europa.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar