IETT's 149-års jubilæum fejret med entusiasme

Administrationsåret blev fejret med entusiasme
Administrationsåret blev fejret med entusiasme

149-årsdagen for IETT, der har transporteret passagerer i Istanbul i 149 år og arkitekten for mange førstere i vores land, blev fejret med entusiasme.


Tyrkiets første, verdens anden undergrundsbane, en historisk begivenhed, der afholdes foran tunnelen IETT General Manager Alper vidende, vicegeneraldirektør Dr. IETT Hasan Özçelik og Hamdi Alper Kolukısa, CHP İBB forsamlingsmedlemmer Doğan Subaşı, Tarık Balyalı og Mesut Kösedağ, og İETT afdelingsledere, enhedsledere og medarbejdere deltog.

Ceremonien, der blev afholdt med en lille fødselsdagsfest ved Beyoğlu-tunnelens indgange og den nostalgiske sporvogn, startede med talen fra IETT-generaldirektør Alper Bilgili. Derefter, efter at have besøgt udstillingen, blev screeningen af ​​filmen "Everything is Very Beautiful with IETT" set. Senere blev begivenhedsvognen sendt til Istiklal Street med den første sang, der spilles på Tünel-pladsen, og begivenheden sluttede på Taksim-pladsen.

Tyrkiets førende udbyder

I sin tale her sagde IETT-direktør Alper Bilgili: ”Det er en meget lykkelig dag, IETT trådte ind i et og et halvt århundrede. Med starten af ​​den første hestetrukne sporvogn i Istanbul for 1 år siden i dag begyndte IETTs offentlige transportrejse. Tyrkiets førende udbyder af offentlig transport kan sige det om. Med mere end 149 tusind busser, næsten 6 tusind ansatte, 10 tusind stoppesteder, 14 linjer, foretager vi 800 og en halv milliard ture årligt. IETT er i dag den største dækhjulstransportinstitution efter London ”.

Mange berømtheder deltog i IETTs historie

På minder om, at mange berømtheder har husket dem i IETTs historie, sagde Bilgili: ”Vores præsident Recep Tayyip Erdoğan, minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, og Ferruh Bozbeyli, en af ​​vores tidligere parlamentariske talere for den tyrkiske store nationale forsamling, arbejdede også i IETT i mange år. Vi kan ikke beskrive vores følelse af taknemmelighed overfor alle ledere, ansatte, trænere og chauffører, der deltog i IETTs dybt rodfæstede historie, såsom biograf- og teaterskuespiller Tuncel Kurtiz, forfatter Yaşar Kemal, Milli Atlet Cezmi Or, instruktør Memduh Ün. " han snakkede.

Vi overlever denne epidemi sammen

Med henvisning til COVID 19-epidemien, der påvirkede hele verden i den sidste del af hans tale, sagde General Manager Bilgili: ”Vi har alle meget vigtige opgaver til at beskytte mod denne epidemi. Forholdsregler, som hver af os træffer, beskytter både vores egen og den andres helbred. Som IETTs generaldirektorat desinficerer vi alle vores køretøjer hver dag. Vi installerede desinfektionsenheder på vores metrobusstop. På dette tidspunkt har vores passagerer også vigtige opgaver. Vi bør efterlade vores gamle vaner, mens vi bruger offentlig transport. Vi bør aldrig prøve at komme på køretøjer uden maske. Vi skal være forsigtige med ikke at bruge offentlig transport i spidsbelastningstider, hvis vi ikke har et job. Jeg er overbevist om, at vi sammen vil overvinde denne epidemi. " sagde

IETT er en af ​​de mest etablerede organisationer i vores land.

I sin tale understregede İBB CHP-gruppens næstformand Doğan Subaşı den 150-årige historie İETT. Antallet af 150-årige institutioner i Tyrkiet angav, at meget lidt Subasi, "en af ​​de mest grundlæggende institutioner i vores land IETT. Dette sted er en af ​​de ældste institutioner, ikke kun i vores land, men også i verden. Vi er midlertidige, men disse institutioner er permanente. Vi er alle nødt til at arbejde med al vores magt for at bidrage til IETTs brandværdi. Ved denne lejlighed sagde han, "IETT's 149-års jubilæum vil være til gavn for vores land og nation."

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar