3-måneders afleveringsperiode, 60-måneders løbetid på MAN erhvervskøretøjer

3-måneders afleveringsperiode, 60-måneders løbetid på MAN erhvervskøretøjer
3-måneders afleveringsperiode, 60-måneders løbetid på MAN erhvervskøretøjer

Det veletablerede og kraftfulde mærke af erhvervskøretøjer, MAN tilbyder sine kunder muligheden for at eje et køretøj med attraktive betalingsbetingelser på op til 60 måneder med en afleveringsperiode på de første tre måneder. Med den kampagne, der blev indledt inden for rammerne af aftalen med Yapı Kredi, får de, der ønsker at eje MAN-lastbiler, busser og lette erhvervskøretøjer, en 3-måneders udsat lånemulighed.


MAN fortsætter med at tilbyde de mest ideelle løsninger til kundernes behov, som de ser på som en 'livslang partner'. I tråd med denne forståelse har MAN, der har leveret sine kunder overlegen funktioner og avancerede teknologikøretøjer i årevis, samt eftersalgsservice og økonomiske løsninger, lanceret en ny kampagne, der giver stor bekvemmelighed ved køb af køretøjer. Inden for kampagnens omfang tilbydes kunder, der vil købe nye køretøjer, muligheden for at begynde at betale lån afdrag 3 måneder efter, at de begynder at arbejde og tjene deres køretøjer.

Med den fordelagtige kampagne, der blev lanceret i henhold til den særlige aftale med Yapı Kredi, får MAN-kunder 3-måneders udsat lånestøtte.

Særlige muligheder for både individuelle og erhvervskunder

Med de 3 måneders manglende betalingsbetingelser tilbyder kampagnen virksomheder, der ønsker at forny og styrke deres flåder såvel som individuelle kunder. Kampagnen, der gælder for køb i segmenterne truck, bus og lette erhvervskøretøjer, der er produceret under MAN, inkluderer også personaliserede betalingsmuligheder.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer