Yıldırım-5 Amanoslar-operation Begyndt i Hatay-provinsen

yildirim amanoslar operation startede i provinsen Hatay
yildirim amanoslar operation startede i provinsen Hatay

Indenrigsminister Süleyman Soylu talte på åbningsprogrammet for grundlæggende kurser i katastrofeundersøgelser i Ankara. Minister Süleyman Soylu afgav redegørelsen, "I dag startede vores 1448 personale Yıldırım-5-operationen i Amanoslar".


Følgende information blev givet fra indenrigsministeriet om emnet; "I operationen; 1.448 personale bestående af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Guard teams er ansat i ledelsen og administrationen af ​​Adana Gendarmerie Regional Command.

For at fjerne den separatistiske terrororganisation fuldstændigt fra dagsordenen og for at neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen, lancerede regionskommandoen for Adana Gendarmerie YILDIRIM-5 AMANOSLAR-operationen.

I den pågældende operation under ledelse og administration af Adana Gendarmeries regionale kommando; Han tjente i Hatay-Osmaniye og Gaziantep provinsielle gendarmerikommandoer; 1.448 personale og 97 operationelle teams, der består af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), PÖH og Security Rangers, er på vagt.

Inden for rammerne af Yıldırım 1-2-3-4 Operationer, der blev udført for at eliminere terrorisme i landet, er i alt 15 terrorister blevet neutraliseret, 30 huler, krisecentre og depoter er blevet ødelagt, og mange våben, ammunition, mad og levende materialer er blevet beslaglagt.

YILDIRIM-DRIFT fortsætter med succes med vores folks støtte, på en TROFULDT og BESLUTET måde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer