Yıldırım-7 Lice Narco-Terrorist-operation lanceret i Diyarbakır

For at fjerne den separatistiske terrororganisation fuldstændigt fra dagsordenen for landet og for at neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen, blev Yıldırım-7 Lice Narco-Terror-operation lanceret af Diyarbakır Provincial Gendarmerie-kommandoen.


I den pågældende operation arbejdede han i Diyarbakır-provinsen Gendarmerie-kommando; 1.495 ansatte (100) i det operationelle team, der består af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Rangers, er på vagt.

Inden for rammerne af Yıldırım 1-2-3-4-5-6 Operationer, der gennemføres med henblik på fuldstændig eliminering af terrorisme i landet, er i alt 31 terrorister blevet neutraliseret, 48 huler, krisecentre og lagre er blevet ødelagt, mange våben, ammunition, mad og levende materialer fanget.

Yıldırım Driften fortsætter med vores folks støtte på en trofast og beslutsom måde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer