Søgningen efter İzmir-brandvæsenets 8-årige Sarp Göksoy fortsætter

Sarp Goksoyu søgningsaktiviteter
Sarp Goksoyu søgningsaktiviteter

Dykkerne i Izmir Metropolitan Kommune er på udkig efter Sarp Göksoy, 8 år gammel, der forsvandt på havet med brandholdene fra Foça Kommune. ”Vores teams prøver at finde vores barn uden at stoppe og hvile,” sagde Murat Varliorpak, leder af Izmir Metropolitan Kommunes brandvæsen. 2 personer fra den samme familie mistede deres liv i båden, der blev kapslet efter sejlads den 4. august i Foça.


Brandmænd fra Izmir Metropolitan Kommune støtter Foça Kommune i deres bestræbelser på at søge efter 8-årige Sarp Göksoy, som forsvandt som et resultat af synkningen af ​​sin båd med sin familie i Foça på den anden dag af ofrefesten. ”Vores teams prøver at finde vores barn uden at stoppe og hvile,” sagde Murat Varliorpak, leder af Izmir Metropolitan Kommunes brandvæsen.

At tilbringe ferienKarşıyakaEfter at Goksoy, der gik til Foça fra Izmir, forsvandt i bugten Haysiz Ada, fortsætter dykkerne i Izmir Metropolitan Municipality med at søge efter Sarp med brandholdene fra Foça Kommune. Fire and Fire Department Search, Rescue and Disaster Affairs Directorate undervands- og overfladesøgnings- og redningsteam fortsætter deres søgning omkring Orak Island Ud over dykkerne i teamet i Metropolitan Municipality bruger teamet også den undersøiske billeddannelsesrobot i deres søgefunktioner.

Med information om undersøgelserne, lederen af ​​İzmir Metropolitan Municipality Brandvæsen, Murat Varlıorpak, "Kæmper for at finde Sarp Göksoy, der forsvandt i havet i Foça og brændte hjertet af os alle." Murat Varlıorpak sagde, at hans mål som brandmandfamilien var at sikre, at de værste øjeblikke blev overvundet med mindst mulig skade, "Vi vil fortsætte med at søge i Göksoy."

Båden ved navn “Egem” i Foça-distriktet i İzmir kapslede nær Haysiz Island efter at have været sejlet fra Kumburnu placering den 2. august, og 4 mennesker fra den samme familie døde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar